Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Τρείς απορίες

  1. Πόθεν συμπεραίνει ότι μόλις το 5% του δημόσιου χρέους είναι απεχθές, ο Γιώργος Σταθάκης; Έγινε λογιστικός έλεγχος και δεν μας το είπανε; Κάποιος μας δουλεύει εδώ πέρα, μου φαίνεται. Δεν μας έφταναν οι φαιδρότητες των τελευταίων ημερών, έχουμε και λεκτικές βόμβες από τον ΣΥΡΙΖΑ! Η ευτυχία, συνεχίζει ο κύριος καθηγητής, βρίσκεται μόνο στο ευρώ. Περίεργο. Σε διαφορετικές χώρες ζούμε, μάλλον.
  2. Τώρα θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν οι αγρότες; Πού ήταν τόσα χρόνια; Έχουν υπόψη τους τι σημαίνει για αυτούς η απόφαση της ΕΕ, η οποία παραδίδει την εμπορία σπόρων σε πολυεθνικές όπως η περιβόητη Monsanto; Ή μόλις τέλειωσαν οι αγροτικές εργασίες σκέφτηκαν να αγωνιστούν για τις επιδοτήσεις, τιμώντας τη μακροχρόνια πασοκική παράδοση;
  3. enoploi copy
    Του Πάνου από το Ποντίκι
  4. Ιδέα μου είναι ή εκείνο το "ραντεβού στα γουναράδικα", με το οποίο κλείνει το βίντεό του ο Ξηρός είναι προβοκατόρικο και όχι αποτέλεσμα άγνοιας για την αρχική του σημασία; Μήπως μπήκε για να κάνουμε τη σύνδεση με τον Διαμαντόπουλο; Πάντως, δεν τρομάξαμε.

4 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Μέσα στο μυαλό μας είσαι!

KOYKLITIS είπε...

Κι εγώ τις ίδιες απορίες, και κάμποσες ακόμα, έχω αλλά ας μη τις ξεδιπλώσω.
Να πω μόνο πως όταν διάβαζε ο Ξηρός την ¨επαναστατική διακήρυξη¨ περισσότερο θύμιζε φοβισμένο ανθρωπάκι παρά τον αδίστακτο εκτελεστή της 17Ν.

Λωτοφάγος είπε...

@ Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, Κερασιά μου. Δηλαδή, δεν καταπίνουμε τίποτε αμάσητο.
Καλή σου νύχτα

Λωτοφάγος είπε...

@ "Ποινήν εκτίω", που θά'λεγε κι ο Πολύδωρας, φίλε Κουκλίτη.
Καλή σου νύχτα.