Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Οι λαοί δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν.

(Από Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών)


Κι ένα διδακτικό βιντεάκι που αρχικά το έφαγε ο δαίμων του blogger:

3 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Καλημέρα Λωτοφάγε. Το βιντεάκι που λες δεν το βρίσκω. Τώρα, για το θέμα που λέγαμε με τα "ιστολόγια", θα σου πω όσα ξέρω αλλά δεν ξέρω να σου πω το τεχνικό κομμάτι. Έλα στην σελίδα μου και κοίτα στο τέλος που λέει: "γίνε μέλος στο ιστολόγιο". Αυτό είναι καλό να το κάνεις κι εσύ, γιατί μόλις εσύ ανεβάζεις ένα κείμενο, εγώ κι όποιος άλλος θα γραφτούμε ως "μέλη" θα βρίσκουμε το κείμενο σου στο blogger μας και θα σε διαβάζουμε. Με τη σειρά σου θα γραφτείς κι εσύ σε όσα μπλογκ σε ενδιαφέρουν. Αν θες κάνε ένα πείραμα: έλα στο μπλογκ μου, πάτα εκεί που λέει "γίνε μέλος", σου ανοίγει μια καρτέλα και σε ρωτάει "θέλετε να γίνετε μέλος;" πατάς ναι και από εκείνη τη στιγμή θα έρχονται στον blogger σου τα κείμενα μου(θα τα βλέπεις μόνο εσύ, όχι οι αναγνώστες σου). Τώρα, πρακτικά, για να το εφαρμόσεις, αν θες ρώτα τον Πέτρο ή τον Μαζεστίξ ή την Κερασιά να σου πούνε πως θα κάνεις την έναρξη, για να φαίνεται αυτό και στο δικό σου μπλογκ και να γραφτούμε κι εμείς, αυτό εννοώ. Καλημέρα!

Mia Petra είπε...

Άκου τι θα κάνεις: Έλα στη σελίδα μου. Πατάς κάτω κάτω: "γίνε μέλος στο ιστολόγιο", σου ανοίγει ένα τετράγωνο και γράφει μέσα στο πλαίσιο "παρακολούθηση αυτού του ιστολογίου", κάνεις κλικ εκεί πάνω και μετά σου ζητά τερματισμό κι είναι έτοιμο. Αν είναι όλα Οκ, θα δεις αμέσως το σηματάκι σου δίπλα στα άλλα. Πάω τώρα να δω το βιντεάκι σου.

Mia Petra είπε...

Πλάκα κάνεις! Αληθινό ήταν αυτό που είδα ή σκέτη παρωδία; Έλεος Θεέ μου. Τι τριτοκοσμικά πράγματα ζούμε; Σιχάθηκα κι άλλο αυτή τη χώρα...