Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Το Αφγανιστάν, το χυμένο γάλα κι η Μαρέβα.

Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου παιδιά πεινάνε και προσφυγάκια ξεπαγιάζουν μέσα σε σκηνές,

Καταυλισμός προσφύγων στην πρώην Softex Θεσσαλονίκης (Γιατροί χωρίς Σύνορα)

οι αγρότες χύνουν και πάλι το γάλα στους δρόμους! Το ΠΑΣΟΚ έχει περάσει στο DNA μας, αδέλφια.Πριν από λίγες εβδομάδες, γκρινιάζαμε για το κρύο, γελούσαμε επειδή στις "αλατιέρες" της Θεσσαλονίκης είχε παγώσει το αλάτι,


αλλά σήμερα στο Αφγανιστάν, τη χώρα που έχουν ξεχάσει όλοι οι θεοί, εκατό άνθρωποι πέθαναν από χιονοστιβάδες που καταπλάκωσαν δύο χωριά, και τα ρακένδυτα παιδάκια δεν έχουν καμιά ελπίδα:

https://www.thepressproject.gr/article/106897/Afganistan-Ksepernoun-tous-100-oi-nekroi-apo-to-xionia-Photos

Σε μια άλλη χώρα που ξέχασαν οι θεοί, το Μπαγκλαντές, πάνοπλος μπάτσος χτυπάει ένα παιδάκι που απεργεί, ζητώντας να  παίρνει περισσότερα από 0,28 ευρώ τη μέρα για τα ρούχα που ράβει για εμάς:

Η φωτογραφία είναι του 2011, αλλά τίποτε δεν έχει αλλάξει από τότε, παρά τις υποσχέσεις των δυτικών πολυεθνικών
Την ίδια στιγμή, η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος Κούλη, έχοντας πάψει να δηλώνει το πόθεν έσχες, φρόντισε να αγοράσει 4 ακίνητα στο Παρίσι, ανάμεσα στα οποία το σπίτι του Βολταίρου. Ναι, αυτού που είχε πει το περίφημο, "Κι αν ακόμα δεν υπάρχει θεός, θα έπρεπε να εφεύρουμε έναν".


Όταν, λοιπόν, συμβαίνουν αυτά τα εγκλήματα, ενώ κάποιοι περνούν πλουσιοπάροχα εις βάρος των κορόιδων, οφείλουμε να εφεύρουμε έναν θεό για να του τα φορτώσουμε..

2 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Σπουδαία ανάρτηση, μπράβο φίλε Λωτοφάγε!

Λωτοφάγος είπε...

Να είσαι καλά, Ιχνηλάτη μου.