Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Το παρελθόν του δημάρχου

Ο Αστέριος Γαβότσης, ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Ωραιοκάστρου, που βιντεοσκοπήθηκε να προτρέπει δημότες να ανοίξουν κεφάλια προκειμένου να μην φοιτήσουν προσφυγόπουλα στο σχολείο, έχει παρελθόν.

του Κώστα Γρηγοριάδη (Εφ.Συν.)

Ως δήμαρχος Μυγδονίας, είχε προτρέψει τους δημότες να καταστρέψουν ένα διαμέρισμα του Δημοσίου, το οποίο θα φιλοξενούσε αποθεραπευμένους ψυχασθενείς του νοσοκομείου Ψυχαργώς, μέχρι την επανένταξή τους!

Θυμάμαι καλά την περίπτωση, διότι γνώριζα πως τέτοια προγράμματα εφαρμόζονται σε σκανδιναβικές χώρες, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Εκείνο που δεν γνώριζα είναι ότι ο Αστέριος Γαβότσης είχε καταδικαστεί σε τσουχτερό πρόστιμο ως ηθικός αυτουργός. Τι σκέφτηκε, λοιπόν, ο Ελληνάρας; Μετακύλησε το πρόστιμο -που με τις προσαυξήσεις είχε φτάσει τις 228.000 ευρώ- στους δημότες, οι οποίοι και το πλήρωσαν χωρίς να το ξέρουν.

Φαντάζομαι ότι τώρα θα έχουν αρχίσει να σκέφτονται αλλιώς για τον αγαπημένο τους δήμαρχο, αφού είναι γνωστό πως η τσέπη είναι το πιο ευαίσθητο σημείο των περισσότερων Ελλήνων.

3 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Ωραίος τύπος που κατάφερε να τον αποκηρύξει ακόμα και ο Μητσοτάκης.
Με αγωνία θα περιμένω να τον δω υποψήφιο και στις επόμενες εκλογές.
Αν τολμήσει να διεκδικήσει και πάλι το αξίωμα βέβαια.

Λωτοφάγος είπε...

Αυτό εξαρτάται από τους δημότες. Αν διεκδικήσουν τα λεφτά τους, δεν θα τολμήσει να βάλει υποψηφιότητα. Αν όχι, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους και δεν τους φταίνε τα προσφυγάκια.

Mia Petra είπε...

Μπα, πιο εύκολο το 'χουν να πληρώνουν κερατιάτικα και να κάνουν τσαμπουκάδες στους ανήμπορους.. Τζάμπα μάγκες.. Καλό φθινόπωρο φίλε Λωτοφάγε, μου έλειψες :)