Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοι τη ζωή μας κυνηγούν;

Σήμερα συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ήταν η στιγμή που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εγκληματική οργάνωση, η οποία χάρη σε 380.000 συμπατριώτες μας βρίσκεται στην ελληνική βουλή! Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι φόροι μας τη χρηματοδοτούν. Και δεν αρκεί η δικαιολογία, "μα πληρώνουμε άλλους 282 βουλευτές".
Το παρήγορο είναι πως η δίκη συνεχίζεται.

Κατά τα άλλα, ενώ εμείς ακούγαμε τον Κούλη να... "παρουσχιάζει" τις θέσεις του,

@FragileAlex

στον υπόλοιπο πλανήτη γίνονταν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα:

  • Λομπίστας της Monsanto ισχυριζόταν σε συνέντευξη ότι το φυτοφάρμακο RoumdUp, που περιέχει την περιβόητη γλυφοσάτη, δεν είναι καρκινογόνο και άνετα μπορεί κανείς να το πιει.
Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος του πρότεινε να πιεί ένα ποτήρι, εκείνος απάντησε, "I' m not an idiot" και... έληξε τη συνέντευξη, βρίζοντάς τον.
Δείτε το βίντεο:http://www.enallaktikos.gr/ar13636el_lompistas-tis-monsanto-leei-pws-to-roundup-einai-asfales-akoma-kai-gia-na-to-pioyme-mexri-poy-toy-prosferoyn-ena-potiri-vinteo.html

  • Περισσότεροι από 300.000 Γερμανοί διαδήλωσαν εναντίον της TTIP, την οποία καταδικάζει ακόμα και η Γαλλία!
http://www.efsyn.gr/arthro/mazikes-diadiloseis-kata-tis-ttir-stin-germania
Αν ακόμα αναρωτιέστε τι είναι η TTIP, σας έχω μια περίληψη εδώ και εδώ

  • Τέσσερις στους πέντε νέους στην Ουγγαρία πιστεύουν πως η διαφθορά είναι το κυριότερο πρόβλημα, ενώ ο πρόεδρος Βίκτορ Ορμπάν διοργανώνει δημοψήφισμα για τους πρόσφυγες!
"Ο μέσος Ούγγρος έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να δει κατά τη διάρκεια της ζωής του ένα UFO, παρά έναν πρόσφυγα", επαίρεται η αφίσα (https://www.theguardian.com/world/2016/sep/17/hungary-migration-poll-divides-nation-viktor-orban?CMP=share_btn_tw)

Η εφημερίδα Guardian τονίζει πως η μετανάστευση χιλιάδων νέων Ούγγρων έχει προκαλέσει έλλειψη εργατικών χεριών, η οποία θα μπορούσε να καλυφθεί από τους πρόσφυγες.

  • Τρία χρόνια πριν, ένας 29χρονος αναλυτής πληροφορούσε την Ανθρωπότητα ότι όσα λέμε, γράφουμε ή αναζητάμε στο διαδίκτυο παρακολουθούνται από την NSA.
Έκτοτε, ο Έντουαρντ Σνόουντεν ζει στη Ρωσία, για να μην πεθάνει σε ένα απομονωμένο κελί. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, άνθρωποι σαν τον Άσαντζ, τον Σνόουντεν και τη Μάνινγκ θα δοξάζονταν σαν ήρωες. Στο δικό μας σύμπαν, ακόμα και στον δυτικό κόσμο, υπάρχουν εκατομμύρια που τους αγνοούν και πιστεύουν πως καθορίζουν οι ίδιοι τη ζωή τους.
Αυτή είναι η αφίσα των τριών οργανώσεων ανθρώπινων δικαιωμάτων, με την οποία καλούν τους πολίτες να υπογράψουν, ζητώντας από τον Ομπάμα να συγχωρέσει τον Σνόουντεν.

"Μας υπερασπίστηκε. Είναι σειρά μας να τον υπερασπιστούμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: