Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Μια φονική μέρα

Είναι δύο το μεσημέρι, και ήδη τρεις θλιβερές ειδήσεις έχουν κάνει σμπαράλια την όποια καλή μου διάθεση:
  • Πέθανε το πρωί ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, σκηνοθέτης σημαντικών ταινιών και ντοκιμαντέρ, "ψυχή" του μουσικού χώρου Gagarin 205, παραγωγός παλαιότερα στο Κόκκινο και Παοκτσής!
Τονίζω το Παοκτσής, επειδή μόλις είχε τελειώσει το ντοκιμαντέρ για τα 90χρονα της αγαπημένης του -και αγαπημένης μου- ομάδας! Είχα διαβάσει ότι τα γυρίσματα συνεχίζονταν εντατικά, αλλά δεν ήξερα πως ήταν καρκινοπαθής και βιαζόταν.
Ήταν γιος του Χάρρυ Κλυνν, αλλά αυτό έχει σημασία μόνο για τον αγαπημένο κωμικό. Υπήρξε αυτόφωτος, ρομαντικός και μοναδικός.
  • 35χρονος Άραβας δολοφονήθηκε το πρωί στην οδό Θεμιστοκλέους των Εξαρχείων! Οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, του έριξαν έξι σφαίρες.
Η αστυνομία λέει ότι εμπλεκόταν σε κύκλωμα ναρκωτικών. Μακάρι να μην είναι το νέο θύμα της εγκληματικής οργάνωσης, η δίκη της οποίας καθυστερεί για διάφορους λόγους, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα φίδια από τις τρύπες τους.
  • Νέα βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη σκότωσε 11 ανθρώπους και τραυμάτισε 37. 
Όποιοι κι αν είναι οι δράστες, η πολύνεκρη έκρηξη βάζει βούτυρο στο ψωμί του Ερντογάν και του δίνει μια ακόμα αφορμή για να επιτεθεί με τα στρατά του εναντίον των Κούρδων της Ανατολίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΑ
Επειδή μάθαμε έγκυρα το άτομο (μακαρίτης πια) ήταν γνωστός ως ο μαχαιροβγάλτης της πλατείας. Είχε μαχαιρώσει κόσμο από τα κινήματα κατά της μαφίας. Μπορείς αν ασχολείσαι με τα ΕΞάρχεια να μάθεις πολλά αν ψάξεις.

Λωτοφάγος είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ. Τουλάχιστον δεν ήταν ναζιστικό χτύπημα, κι αυτό μου αρκεί. Το μεσημέρι οι ειδήσεις ήταν συγκεχυμένες.