Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τι τρέχει με τον Σφακιανάκη;

Χρόνια τώρα άκουγα πόσο εξαιρετικός είναι ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και τι κοινωνικό έργο προσφέρει αποτρέποντας αυτοκτονίες και ξηλώνοντας κυκλώματα παιδεραστίας και εμπορίας ναρκωτικών. Με τόσο λιβάνισμα, άνετα θα μπορούσε να ανακηρυχθεί άγιος.
Μοναδικός(;) λεκές, η σύλληψη ενός ταλαίπωρου μπλόγκερ, του Άγιου Παστίτσιου, ο οποίος έθιγε τα ιερά και τα όσια της φυλής.
Εξεπλάγην, λοιπόν, όταν άκουσα ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ύστερα από δύο δεκαετίες. Εννοείται πως έγινε ντόρος στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε. Βέβαια, όταν σε υπερασπίζονται ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, δεν το λες και κολακευτικό. Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι.

Περίμενα να πέσει ο κουρνιαχτός, για να δω το τοπίο. Και απόψε άκουσα τον Κώστα Εφήμερο και τον Γεράσιμο Λιβιτσάνο να αφηγούνται σημεία και τέρατα στην εκπομπή The Press Project, που μεταδίδεται στις 20.00 από το ρ/σ Στο Κόκκινο. Και μην βιαστεί καμιά κυρία να πει ότι γλείφουν τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν πληρώνονται. Απλώς χρησιμοποιούν τη συχνότητα και έχουν ελευθερία λόγου.
(Είναι κι αυτοί μια από τις αιτίες που δεν έχω πάψει να ακούω το Κόκκινο, παρότι δεν στηρίζω Τσίπρα)

Όμως, ακούστε την εκπομπή και κρίνετε μόνοι σας αν κάτι τρέχει με τον Σφακιανάκη:

http://www.thepressproject.gr/article/89519/Apokaluptika-stoixeia-gia-ton-Manoli-Sfakianaki


Υ.Γ.: Διαβάστε κι αυτό:
 https://lefterianews.wordpress.com/2016/02/18/%CF%80-%CE%B2%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82%CE%B4%CE%AD%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%B5/

5 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Τελικά αποκαταστάθηκε ο Σφακιανάκης οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Προσωπικά τρέμω στην ιδέα μη και πεθάνει και μείνει η χώρα απροστάτευτη από τους λογής εγκληματίες του διαδικτύου.
Μη χειρότερα...

Λωτοφάγος είπε...

@ 50.000 τηλέφωνα παρακολουθούνται, Κουκλίτη. Έχει ράμματα για τη γούνα πολλών, υποθέτω.
Αν ακούσεις την εκπομπή, θα ανακαλύψεις ότι δεχόταν πολλές δωρεές από επιχειρηματίες.

Mia Petra είπε...

Καλά, εγώ επειδή έχω φρίξει με διάφορα αυτές τις ημέρες, μεταξύ αυτών έχω μια απορία: αυτός ο (άσχετος) λαός, πως έχει άποψη για όλα Παναγία μου; (τι ρωτάω κι εγώ) Κι εξηγούμαι (για να μην παρεξηγούμαι): στο facebook διάβαζα αναλύσεις επί αναλύσεων, από διάφορους "ειδικούς", για τον λόγο που θέλουν (ή όχι) τον Σφακιανάκη.. Προφανώς συμβαίνουν πράγματα που δεν τα ξέρουμε, έλεος! (τι; όχι;..) Καλό σ/κ και ήσυχο..

Λωτοφάγος είπε...

@ Αυτός, όμως, ξέρει, Πέτρα. Γι' αυτό βρίσκεται ακόμα εκεί.
Καλό σαββατοκύριακο.

Mia Petra είπε...

Ναι Λωτοφάγε μου..και δεν είναι ο μόνος που μένει στη θέση του επειδή "ξέρει"..