Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Άρχισε η φορολόγηση των πλουσίων!

Επιτέλους, η δικαιοσύνη αποκαθίσταται σε αυτή τη χώρα! Κανένας φοροφυγάς, όσο ψηλά και αν βρίσκεται στην κοινωνική κλίμακα, δεν θα γλιτώσει. Και αυτή η προσπάθεια βρίσκει την ανέλπιστη στήριξη των δήμων. Νεοδημοκράτες ή πασόκοι, οι δήμαρχοι έχουν αποφασίσει να συνδράμουν στην προσπάθεια της κυβέρνησης, και τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν ήδη:

Έτσι, στα Τρίκαλα, μια ασυνείδητη ηλικιωμένη, που κερδοσκοπούσε "σπρώχνοντας" χωρίς παραστατικά μαϊντανούς, αντίδια και καρότα από τον κήπο της, έφαγε ένα περιποιημένο πρόστιμο 5 χιλιάρικων! Κάποιοι ανάρχες εξέφρασαν την πεποίθηση ότι είναι αδύνατον να βρει τόσα λεφτά, αλλά ο Δήμος πιστεύει πως βρίσκονται κάτω από το στρώμα της. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι όλα στην Ελλάδα υπάρχουν σε στρώματα: στρώματα Ιστορίας, στρώματα σκόνης κλπ.

Το πειστήριο της φοροκλοπής από το www.trikalanews.gr

Πριν από ένα μήνα ακριβώς, επίσης στη Θεσσαλία, 92χρονος καστανάς πουλούσε κάστανα χωρίς ταμειακή μηχανή! Φυσικά συνελήφθη και οι εφοριακοί κατάσχεσαν τη φουφού και τα πολυτελή κάστανα!
Όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο οι ηλικιωμένοι στη χώρα μας δεν λένε να πεθάνουν, αλλά επιδίδονται κιόλας σε διάφορες αισχρές και αξιόποινες πράξεις, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.

Η χθεσινή σύλληψη ηλικιωμένου που υποδυόταν τον καστανά χωρίς άδεια, γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, οργανώθηκε πολύ καλύτερα: ύστερα από καταγγελία, δεκατρείς αστυνομικοί με δύο περιπολικά και έναν γερανό κινήθηκαν εναντίον του. Ο εγκληματίας λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τα όργανα της τάξης κατέσχεσαν τα πολύτιμα κάστανα και το καρότσι του.
Το αμαρτωλόν καρότσι από την ιστοσελίδα  seleo.gr
Νομίζω πως όλες αυτές οι επιτυχίες θα γεμίσουν τα δημόσια ταμεία και ίσως γλιτώσουμε τις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Άρχισε επιτέλους η φορολόγηση των πλουσίων, με την οποία μέχρι πρότινος δεν προλάβαινε να ασχοληθεί ο φίλτατος Ευκλείδης! 

από την @tsiprova, με την... απειλή, "έρχεται η ώρα σας"      



Για περισσότερα σχόλια πάνω στο θέμα των φοροφυγάδων καστανάδων, εδώ 
 

4 σχόλια:

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια. Όπως το λέει η λεζάντα από πάνω...
Ηττηθήκαμε πανηγυρικώς Λωτέ μου!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Αυτόφωρα στους βιοπαλαιστές, φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές.
Πρώτη φορά ""αριστερά""... κι όλα καλά για το στάτους κβο!

Λωτοφάγος είπε...

Δεν ηττηθήκαμε, Μαρία. Χάσαμε μάχες. Ο πόλεμος συνεχίζεται.
Δες τι έγινε το Σάββατο στο Παρίσι. Δεν έγινε τυχαία. Εκατομμύρια άνθρωποι πάλεψαν για αυτό επί χρόνια.

Λωτοφάγος είπε...

Και το χειρότερο, Ιχνηλάτη, είναι πως έγινε χαμός στο τουίτερ για τον "πλούσιο" καστανά! Ανθρωποφαγία κανονική. Με αυτά τα μυαλά, το στάτους κβο ζει και βασιλεύει.