Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Απάνθισμα αναγούλας

Εκείνο που με αηδιάζει πιο πολύ αυτές τις μέρες είναι οι δηλώσεις των πολιτικών που διαβάζω στο τουίτερ, επειδή τηλεόραση δεν βλέπω. Προσπαθώ, βλέπετε, να διαφυλάξω την πνευματική μου υγεία.
  • Σήμερα, λοιπόν, στο MegaGegonota, ο Αλέξης Μητρόπουλος απειλούσε να αυτοκτονήσει μέχρι αύριο, διότι το ρεπορτάζ τον παρουσίασε ως φοροφυγά! Αυτά παθαίνει κανείς, Αλέξη, όταν μαζεύει πασόκους και γλίτσες.
  • Επίσης, ο Βαγγέλας Μεϊμαράκης δήλωσε ότι, "Το κλείσιμο της ΕΡΤ κακώς εξελήφθη ως κλείσιμο της ΕΡΤ"! Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια...
  • Για το τέλος, σας έχω μια φράση αντάξια του Δον Κιχώτη:"Θέλω να ξέρετε ότι θα δώσουμε τις μάχες με άδειες τσέπες, με ξύλινα σπαθιά, αλλά με ατσάλινο λόγο". Ποιος την είπε; Μα εκείνος που μας καλούσε στις "κάλτσες" το 2009 επειδή "λεφτά υπάρχουν". Ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

Υ.Γ.: Όποιος θέλει να ακούσει τον Μητρόπουλο σε κρίση υστερίας, μπορεί να τον απολαύσει εδώ

4 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Συμφωνώντας με τα σχόλιά σου τόσο για το Βαγγέλα όσο και για το ΓΑΠ στέκομαι στην περίπτωση του Μητρόπουλου.
Για όποιον δεν ξέρει τι ακριβώς αντιπροσώπευε στο θέατρο σκιών ο Χατζηαβάτης δεν έχει παρά να φέρει στη σκέψη του την εικόνα αυτού του κυρίου.
Έτυχε να τον ακούσω στο δελτίο των 8 του MEGA και είπα ότι πιο εμετικός πεθαίνεις!
Απερίγραπτος.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Όντως, απέχθεια!

Λωτοφάγος είπε...

Τον άκουγα στο ραδιόφωνο, όταν με την ιδιότητα του εργατολόγου μάς συμβούλευε διάφορα. Ξεκινούσε με ένα γερό γλείψιμο προς τον δημοσιογράφο, μετά προς τους ακροατές και τελικά έμπαινε στο θέμα. Όταν έμαθα ότι πήρε αρκετές ψήφους, φοβήθηκα ότι θα γινόταν υπουργός.
(Όχι ότι με αυτούς που έγιναν υπουργοί προκόψαμε, βεβαίως!)

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Δεν αυτοκτονούν ομαδικά να γλυτώνουμε λέω εγώ;
Άλλος Πάγκαλος μας βρήκε!
Ντροπιάζουν και την έννοια της αυτοχειρίας οι ελεεινοί...