Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Άλλο γερμανοί πολιτικοί και άλλο γερμανικός λαός

Σύμφωνα με το Matrix 24, στη Γερμανία "τρέχει" ήδη το #Bildboycott, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα καταστήματα να ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι δεν θα διαθέτουν πλέον την εφημερίδα, εξαιτίας της λασπολογίας στην οποία επιδίδεται.


Οι ανακοινώσεις των καταστημάτων αυτών στο διαδίκτυο παίρνουν χιλιάδες like.
Ας μην μπερδεύουμε, λοιπόν, τον Σόιμπλε με τον απλό Γερμανό, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είτε βλέπει το εισόδημά του παγωμένο από το 2000, είτε απασχολείται στις λεγόμενες mini jobs (κακοπληρωμένες και ολιγόωρες θέσεις εργασίας).
Εκατομμύρια Γερμανοί είναι διαρκώς στη διάθεση των εργοδοτών, προκειμένου να αναλάβουν δουλειά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, θεωρούμενοι εργαζόμενοι, αλλά στην ουσία πένητες!
Από την άλλη βλέπουν τις τράπεζες να γιγαντώνονται και, στην ουσία, να κυβερνούν, ενώ μάλλον δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από το νέο κτήριο της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του Ντράγκον -συγγνώμη, Ντράγκι- στη Φρανκφούρτη, το οποίο κόστισε 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ!


Καλό σας μήνα εύχομαι. Χωρίς ψέματα. Μας κούρασαν!

6 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Ακριβώς!
Ο τίτλος σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Mia Petra είπε...

Οι λαοί πάντα έχουμε την τάση να γινόμαστε έρμαια των κυβερνήσεων μας. Αυτό δεν φαίνεται να μας διδάσκει και πολλά, όσες φορές κι αν το ζήσουμε.. Καλό μήνα!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον τίτλο σου. Ελπίζω αντίστοιχες αντιλήψεις να έχουν κι αυτοί για εμάς...
Καλό μήνα να έχεις!

Λωτοφάγος είπε...

Όπως λέει κι η Πέτρα, γινόμαστε έρμαια και μυαλό δεν βάζουμε. Εκεί ακριβώς αποσκοπεί και η διαρκής προπαγάνδα, τα πρότυπα ζωής και συμπεριφοράς, τα κατασκευασμένα όνειρα και οι κατασυκοφαντημένοι δον κιχώτες που κατά καιρούς πίστεψαν ότι θα άλλαζαν τα πράγματα μόνοι τους.
Αν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, θα είχαμε διαλύσει τους δυνάστες μας.
Καλή σας νύχτα.

Γλαύκη είπε...

Συμφωνώ με τα σχόλιά σας!
Άντε να ξυπνάμε σιγά-σιγά και να βλέπουμε όλες τις αλήθειες, γιατί μόνο έτσι θα δραστηριποιηθούμε ν' αλλάξουμε τις καταστάσεις γύρω μας!!!

Λωτοφάγος είπε...

@ Φοβάμαι πως δεν θα προλάβουμε μια τέτοια Άνοιξη, Γλαύκη μου.
Οι λαοί είναι βαθιά νυχτωμένοι.