Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ποτέ μην πεις ότι τα είδες όλα σε αυτή τη χώρα

Άκουσα το ηχητικό στην πρωινή εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στο "Κόκκινο" και έσπευσα στο Κουτί της Πανδώρας για να δω τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να αποκαλεί "βλάκα" και "ηλίθιο" τον Γιώργο Κατρούγκαλο!
Δεν είναι μόνο ότι οι βρισιές πεζοδρομίου εκτοξεύτηκαν όταν ο Γ. Κατρούγκαλος αποκάλεσε "διαπλεκόμενο" τον ήδη καταδικασμένο για διαπλοκή πατέρα Κεφαλογιάννη.
Είναι, κυρίως, το γεγονός ότι ο -ποιος;- Κεφαλογιάννης απευθύνεται με τόσο σκαιό τρόπο σε έναν από τους εξυπνότερους και πιο πολιτισμένους ανθρώπους που πέρασαν ποτέ από την πολιτική σκηνή:


9 σχόλια:

Mia Petra είπε...

"Πήρατε πολύ αέρα" του είπε μεταξύ άλλων, ο αλήτης ο Κεφαλογιάννης, αλλά όταν έρθουν οι εκλογές, οι "δικοί του" θα τον ψηφίσουν δαγκωτό, γιατί είναι πολύ μεγάλη μαγκιά η αλητεία στην εποχή μας. Και να τον φτύσω αρνούμαι. Καλό ξημέρωμα.

KOYKLITIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
KOYKLITIS είπε...

Και πως αντέδρασε ο κύριος καθηγητής σε αυτή τη χυδαία επίθεση του κτήνους με τη γραβάτα;
Λυπάμαι αλλά αυτός δεν ήταν τρόπος αντίδρασης.Το ακόμα χειρότερο είναι πως ζήτησε συγνώμη για όσα είπε!!!
Καταρχήν κακώς πηγαίνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ σε πάνελ που παραυρίσκονται υποκείμενα σαν και τον αναφερόμενο,αφού όμως το κρίνουν απαραίτητο να εμφανίζονται σε τέτοια πανηγύρια καλό είναι να αντιδρούν και σωστά,ώστε να μη νιώθουμε ταπεινωμένοι όλοι εμείς,που ευχαρίστως θα ρίχναμε ένα χαστούκι στο θρασύδειλο υποκείμενο,ή θα αποχωρούσαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα,αν η κουλτούρα μας απορρίπτει ενέργειες του είδους.
Καλημέρα.

Διαχειριστής είπε...

Απίστευτο! Καλά, πρόκειται για μαφιόζους κανονικούς αυτοί που μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ τους χαλάει την πιάτσα! Νομίζω καλά απάντησε ο Κατρούγκαλος, με αξιοπρέπεια. Του είπε οτι είστε διαπλεκόμενοι στο κόμμα σας, και έτσι είναι. Ο άλλος μιλάμε μόνο που δεν έβγαλε μαχαίρι!

Διαχειριστής είπε...

Πάντως έψαξα στη wikipedia και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν ήταν πατέρας του. Έχουν κάποια συγγένεια αλλά δεν βρήκα ποια. Επίσης ο Γιάννης κεφαλογιάννης έχει πεθάνει το 2012. Είναι ο πατέρας της Όλγας Κεφαλογιάννη και σύζυγος από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82

Διαχειριστής είπε...

Είναι ανηψιός του τελικά

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=86060

Λωτοφάγος είπε...

@ Φυσικά και θα τον ξαναψηφίσουν, Πέτρα. Εκεί στην Κρήτη οι οικογένειες είναι μόνο τρεις. Οι άλλοι είναι παρατρεχάμενοι ή αποσυνάγωγοι.

Λωτοφάγος είπε...

@ Από όσα διάβασα, φίλε Κουκλίτη, μετά το σχόλιο της Κερασιάς, πράγματι ο Κεφαλογιάννης που καταδικάστηκε για διαπλοκή δεν είναι πατέρας του, αλλά θείος του.
Άρα σωστά ο Κατρούγκαλος ζήτησε συγγνώμη.
Ωστόσο, η συμπεριφορά του Κεφαλογιάννη παραμένει κατάπτυστη, έστω κι αν η κατηγορία ήταν λάθος.

Μου δίνεις, όμως, μια πάσα για την εμφάνιση στα κανάλια της διαπλοκής: επειδή δεν βλέπω τηλεόραση εδώ και χρόνια, δεν πρόσεξα ότι ο Κατρούγκαλος ήταν στο Μέγκα. Σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ το εμπάργκο; Και πότε;
Παραμονές εκλογών, η υποψήφια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήγε στη Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου. Είδα το βιντεάκι και μου είναι αδύνατον να καταλάβω γιατί δεν σηκώθηκε να φύγει όταν ο αηδιαστικός οικοδεσπότης την έβρισε σκαιότατα, επειδή εκείνη διαμαρτυρόταν για τα υπονοούμενά του σχετικά με "νεαρό πολιτικό στο ίντερντε" κλπ κλπ.

Τη μόνη που δεν βρίζουν είναι την Κανέλλη. Όλοι οι άλλοι γιατί δεν φεύγουν κάθε φορά γίνεται τέτοιο σκηνικό;

Καλό σου βράδυ.

Λωτοφάγος είπε...

@ Δεν μπορούσε να βγάλει μαχαίρι, Κερασιά: ήταν μόνος του. :))

Έχεις δίκιο για τα στοιχεία. Άκουσα και μια νόστιμη ιστορία για την εκλογή της Όλγας: ήταν, λέει, συνυποψήφια στο Ρέθυμνο με κάποιον Σχοινά, ο οποίος πήρε 1.000 ψήφους παραπάνω. Δεν είχαν μετρηθεί, όμως, οι 800 ετεροδημότες στην Αθήνα, οι οποίοι έγιναν ως εκ θαύματος 1.500, και το Ολγάκι πήρε την έδρα!!!
Καλό σου βράδυ.