Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Killing me softly and στρίγγλυ

Το καταγγέλλω επίσημα: το ταίρι μου προσπαθεί να με σκοτώσει με τον Άδωνη! Άφησε χθες αναμμένη την τηλεόραση στο STAR, με αποτέλεσμα να ακούγεται σε όλο το σπίτι η τσιριχτή φωνή του φτηνιάρη κατίνου, που μιλούσε για τον Ηλία Σιώρα, εκπρόσωπο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, "Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος είναι κομμουνιστής"!
Ένιωσα το αίμα να μου ανεβαίνει στο κεφάλι, αλλά ήρεμα βάδισα μέχρι τη συσκευή για να την κλείσω. Τότε ακριβώς είπε το κορυφαίο:

(Αντιγράφω από το Ποντίκι, επειδή δεν τα θυμάμαι επακριβώς}

«Πρέπει, αντί να γκρινιάζουμε όλη μέρα και να κάνουμε ο ένας απεργίες στον άλλον, να δουλέψουμε λίγο παραπάνω για να πάει η πατρίδα μπροστά».
Ναι, έτσι είπε ο τηλεβιβλιοπώλης, για τον οποίο υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι εξακολουθεί να πουλάει τα σκουπίδια του, βάζοντας απλώς ένα "Ε" πάνω δεξιά!

Αυτή τη φορά, ο Ηλίας Σιώρας δεν του χαρίστηκε, και πολύ σωστά:

«Είμαστε εκπρόσωποι των γιατρών, εφημερεύουμε. Χθες έβαλα δεκαπέντε περιστατικά μέσα και έχω 5-6 ράντζα. Μη μου λέτε να πάμε να δουλέψουμε, να ‘ρθείτε να κάνουμε ανάνηψη στο διάδρομο. 26 χρονια μέσα στα επείγοντα, μέσα στη χαβούζα και μέσα στα σκατά, θα μου πείτε εσείς να πάμε να δουλέψουμε; Και το ότι είμαι κομμουνιστής είναι τιμή μου και καμάρι μου».

από Κουτί Πανδώρας

Γειά στο στόμα σου, Γιατρέ μου. Δεν μπορεί, όμως, να σεβαστεί τους άλλους όποιος δεν σέβεται πρωτίστως τον εαυτό του.

Αφού το έχει καθιερώσει ο τηλεπλασιέ, μήπως θα ήταν σωστό να ρωτάμε κάθε διαμαρτυρόμενο και ορυόμενο τι ψήφισε το 2012, για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε; Ή για την Αριστερά, ο λαός εξακολουθεί να είναι ένας, ενιαίος και προπαντός αθώος;

Απλώς να υπενθυμίσω ότι χθες πέθανε ένα παιδάκι 2,5 χρονών, ενώ το πήγαιναν στο Παίδων, επειδή έπρεπε να είχε κάνει εγχείριση στην καρδούλα του την περασμένη εβδομάδα. Ίσως την  ίδια ώρα που ο κατίνος στρίγγλιζε στα κανάλια

11 σχόλια:

Μανώλης Λυδάκης είπε...

Κάθε φορά που βλέπω αυτό το καθίκι αναρωτιέμαι:σε ποια άλλη χώρα θα γινόταν υπουργός ένας τέτοιος γελοίος; και μάλιστα Υγείας; Είναι απίστευτο.

Διαχειριστής είπε...

Αυτός μόνο στο Μελιγαλά αρμόζει να βρίσκεται. Οπουδήποτε αλλού συνιστά ντροπή για το ανθρώπινο είδος.

Λωτοφάγος είπε...

@ Κατά τον αρχηγό, κι οι υπουργοί του, φίλε Quasar.
Φαντάζομαι ότι τον καμαρώνουν οι ψηφοφόροι του τώρα.

Λωτοφάγος είπε...

@ Τι να παριστάνει εκεί, Κερασιά μου; Το κονσερβοκούτι; (Θυμάσαι τα αστραφτερά κονσερβοκούτια στο "Μάθε παιδί μου γράμματα";)

Mia Petra είπε...

Μου μαύρισε η ψυχή, δεν ήξερα για το παιδάκι, να ψοφίσουν όλοι τους, γίνεται; Τους μισώ......

(Μα γιατί δεν ήρθες από κει που είχαμε ένα παιχνίδι για να ξεχάσουμε τον πόνο μας; Έλα και δες την ανάρτηση "Η Κυβέρνηση", έχει κάτι για σένα, είπαμε, για να ξεχαστούμε μόνο...) Καλό σου βράδυ φίλε μου.

Unknown είπε...

Μα εχουμε φτασει σε τετοιο καταντημα να οριζει τη ζωη μας ο ορισμος του γελοιου φασιστα;

...Ατακαδόρ είπε...

Διαφωνώ "κάθετα"
αλλά και ορζόντια (όπως τα μέτρα), διαγώνια (διότι γέρνω όπως τα υποβρύχια), κυκλικά (όπως οι κύκλοι του Μαξίμου), τετραγωνικά (όπως η «λογική» της τρόϊκας), πενταγωνοεξαγωνικά (ως παλαιστίνιος-ισραηλίτης τω πνεύματι) και οχταγωνικά (κάτι σαν "G8" δηλαδή...) με την ...αρσενικοποίηση της Κατίνας.

Δεν πρέπει να διαστρεβλώνουμε παραδοσιακούς χαρακτηρισμους!
Το "κατίνος" είναι βαρβαρισμός!

Το άτομο έχει καθιερωμένο παρατσούκλι: ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ.
Που τού το έχει προσάψει η αρμοδιώτερη πάντων!
Η σύνευνός του.


Τελεία και παύλα.

...Ατακαδόρ είπε...

Υ.Γ.
Κατά τα άλλα... η κα Βάσω Καψάλη με κάλυψε
Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ!

«Γελοίος φασίστας».

Λωτοφάγος είπε...

@ Δεν ημουν και πολύ καλά ύστερα από όλα αυτά, Τζόαν. Θα έρθω όμως.

Λωτοφάγος είπε...

@ Βάσω μου, δεν ήρθε από το φεγγάρι! Και ναι, αυτός ο φαιδρός ανθρωπάκος αποφασίζει ποιος θα πεθάνει.

Λωτοφάγος είπε...

@ Ατακαδόρ, αν πέσεις σε κατίνο, τύφλα νά' χουν όλες οι κατίνες στον κόσμο. Δεν είχες ποτέ τέτοια εμπειρία; Μάλλον δεν δούλεψες σε γραφείο.