Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κατακάθια όλου του κόσμου, να πάτε να πνιγείτε!

Θεωρώ δεδομένο ότι είστε όλοι σοκαρισμένοι, όπως κι εγώ. Ειλικρινά, πριν από λίγες ώρες δεν μπορούσα να γράψω τίποτε. Διότι, άλλο είναι να φωνάζεις επί χρόνια πως οι εγκληματίες δεν θα αρκεστούν στα μαχαιρώματα μεταναστών για τους οποίους δεν νοιάζονται ούτε οι πρεσβείες τους και άλλο να ανοίγεις πρωί πρωί το ραδιόφωνο και να ακούς για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.

"Επαγγελματικό χτύπημα" αποκάλεσαν τις δυο μαχαιριές οι γιατροί. "Στέκονταν και παρακολουθούσαν τους χρυσαυγίτες να μας χτυπούν", καταγγέλλουν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα.για τους αστυνομικούς. "Ε, όχι και μαχαίρι", είπε η μπατσίνα στον Γιώργο Ρουπακιά, καθώς τον συνελάμβανε.

Τρεις φράσεις που οριοθετούν το αποκορύφωμα του δράματος που ζούμε σήμερα και που δεν γνωρίζουμε αν θα τελειώσει εδώ. Η εγκληματική συμμορία εκπαιδεύει τα μέλη της για να σκοτώνουν, έχοντας προηγουμένως προπονηθεί πάνω σε ταλαίπωρους Πακιστανούς, ενώ οι αστυνομικοί τους καλύπτουν, τους σιγοντάρουν και τους ψηφίζουν.

Όσο για το καμάρι της Κέρκυρας, τον Νίκο Δένδια, έπνιξε σήμερα το Κερατσίνι στα χημικά, έστειλε ηλικιωμένους με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο, προσήγαγε νεαρούς αρπάζοντάς τους από το σωρό και χτύπησε αλύπητα διαδηλωτές. Μήπως θέλει κι άλλον νεκρό; 

Ένα ρεμάλι ο Ρουπακιάς, παιδί μεταναστών στη Γερμανία ο ίδιος, μεγάλωσε μόνος στην Αθήνα και απολύθηκε από τη δουλειά του, κατηγορούμενος για απάτη! Πού θα κατέφευγε; Στο φυσικό του χώρο. Και μην μου μιλήσει κανείς για τραυματικά παιδικά χρόνια, γιατί θα τον δαγκώσω! Είναι άλλο να ληστεύεις τράπεζες ή να πλακώνεσαι με συμμορίες για να "εκδικηθείς την κοινωνία" και άλλο να ξεκινάς για να σφάξεις έναν άνθρωπο, επειδή διαφωνεί με τον φυσικό σου χώρο.

Και, φυσικά, το επηρμένο τίποτα που ακούει στο αηδιαστικό όνομα Κασιδιάρης, αρνιέται με όλη την προσήκουσα αυθάδεια την εμπλοκή της συμμορίας του, βρίζοντας την Αριστερά. Γιατί όχι; Μισό εκατομμύριο τους ψήφισαν. Δήθεν για να δείρουν τα λαμόγια στη Βουλή.

Λαμόγιο ήταν, βρε ηλίθιοι, ο ράπερ Killah P; Τώρα που δολοφονήθηκε, η κοινωνία καθάρισε από τα κόπρανά σας; Εσείς δεν ψηφίζατε ξανά και ξανά τα λαμόγια; Εσείς δεν χειροκροτούσατε τους τζουτζέδες όταν χόρευαν; Εσείς δεν φιλούσατε κατουρημένες ποδιές για να κάνετε τις ατιμίες σας; Εσείς δεν βγάζατε "καταλληλότερους" όσους τώρα φτύνετε; Γιατί δεν φτύνετε τα μούτρα σας;

Έχετε καταλάβει τι κάνατε ή σας φταίει πάλι ο Σόιμπλε; Ξένος δάκτυλος έχωσε το μαχαίρι στο σώμα του άτυχου νέου; Τα δικά σας χέρια δολοφόνησαν τον Φύσσα. Τα βρόμικα δικά σας χέρια, που έδωσαν τις ψήφους στον εσμό των φονιάδων και τον έβαλαν στη Βουλή. 

Απόγονοι των μαυραγοριτών και των ταγματαλητών, αμόρφωτα και άξεστα ανθρωπάρια, θαυμάστε το έργο σας. Και για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα, να ξέρετε ότι εσείς φέρετε ακέραια την ευθύνη. Φτου σας, ρεμάλια! Δεν έχετε πια καμιά δικαιολογία.

koutelo copy
του Πάνου Ζάχαρη


Υστερόγραφο:
Η επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου ήταν τόσο στημένη, ώστε θα έβγαζε γέλιο αν δεν ήταν θλιβερή!
Άλλη μία επιτυχής συνεργασία της αστυνομίας με παρακρατικούς στο πιο κάτω βίντεο. Προσέξτε τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο χοντρός, εναντίον των αντιεξουσιαστών:
 http://www.youtube.com/watch?v=fH9CLuJNmtE&list=UUkDHAx9UCabWuDZphM1s6zA

4 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Καλημέρα φίλε Λωτοφάγε. Συμφωνώ τόσο πολύ, που απλά σε αναδημοσίευσα σήμερα: http://pistos-petra.blogspot.gr/
Ελπίζω να μην έχεις κάποιο πρόβλημα. Μόνο που μόλις τώρα είδα ότι έχεις προσθέσει ένα "υστερόγραφο" και δεν ξέρω αν προλαβαίνω να το προσθέσω κι αυτό, γιατί το κείμενο σου το αντέγραψα από χθες βράδυ. Καλή σου μέρα και σ' ευχαριστώ πολύ! (Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, σε παρακαλώ να μου το πεις. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι γράφω αναφορά πηγής)

BUTTERFLY είπε...

Εχω ξεμεινει απο λογια... Η βλακεια δυστυχως περισσευει...

Λωτοφάγος είπε...

@ Πάρε ό,τι θέλεις, Πέτρα μου. Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις.
Ένιωθα μεγάλη οργή χθες. Προσπάθησα να μην κατεβάσω καντήλια όταν μίλησα με μερικούς ψηφοφόρους της συμμορίας, οι οποίοι... έπεσαν από τα σύννεφα!
Ναι, μα τον Δία: ε, όχι και μαχαίρι!

Λωτοφάγος είπε...

@ Φαίνεται πως ο φασισμός είναι πάντα μέσα στον δυτικό άνθρωπο, Butterfly. Αλλιώς, δεν εξηγείται πώς τον βρίσκεις και στην ταπεινωμένη Ελλάδα και στη Φιλανδία με το εξαιρετικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Πρέπει να βρούμε επειγόντως έναν τρόπο καταπολέμησής του, αλλιώς θα αλώσει και τις επόμενες γενιές.