Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Δανεικά μηχσνήματα για δανεικό χρόνο

Χθες, που λέτε, Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσούκαλης οργάνωσαν φιέστα στην εθνική Κορίνθου-Πατρών, για να μας πείσουν ότι η περίφημη Ολυμπία Οδός θα πάψει να είναι όραμα και θα γίνει πραγματικότητα.
Οποία σοβαρότης! Όπως αρμόζει σε υπεύθυνη κυβέρνηση.

[Σημείωση: ο Τσούκαλης εκπροσωπούσε τον Κουβέλη, ο οποίος αγωνίζεται στις Βρυξέλλες με τα ελληνικά χρώματα απέναντι στη λιτότητα και τη φτώχεια.]

Η Εφημερίδα των Συντακτών είχε ήδη αποκαλύψει στο χθεσινό της φύλλο ότι η φιέστα θα γινόταν με... δανεικά μηχανήματα και δανεικούς εργάτες, αφού, Κύριος οίδε, πότε θα ξεκινήσει το έργο.

Εξάλλου, στο http://www.pelopsnews.gr/news.php?id=7207, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος κατήγγειλε ότι "Με την φιέστα θέλουν να αποκρύψουν ότι περικόπτουν το μεγαλύτερο κομμάτι του φυσικού αντικειμένου του έργου της Ολυμπίας Οδού που είναι το κομμάτι Πάτρα – Πύργος - Τσακώνα. Ο κ. Σαμαράς έχει χρόνο για φιέστες, δεν είχε όμως χρόνο εδώ και 5 μήνες να συναντηθεί με τους Βουλευτές, την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της Δυτικής Ελλάδος και της Πελοποννήσου όπως ζητούσαμε για να του θέσουμε το θέμα"

[Μικρή λεπτομέρεια: οι συμβάσεις του 2007 δεν ισχύουν και τα έργα έχουν παγώσει από τότε, αλλά οι οδηγοί πληρώνουν κανονικά διόδια στις ανάδοχες εταιρείες για έναν δρόμο που δεν έχει κατασκευαστεί!]

Σήμερα το πρωί, ο Θ. Πετράκος είπε στο "Κόκκινο" ότι μηχανήματα και εργάτες έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους, επειδή προφανώς τα χρήματα δεν έφταναν για το... ενοίκιο άλλης μιας μέρας!
heaven copy
Αντί σχολίου, ένα σκίτσο του Πάνου Ζάχαρη από το Ποντίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: