Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Οι κατά συρροήν δολοφόνοι αναβάθμισαν τις μεθόδους τους

Σήμερα το πρωί, οι Κύπριοι καταθέτες ανακάλυψαν τι σημαίνει δέσμευση καταθέσεων χωρίς πτώχευση της χώρας. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά!



Τιμωρήθηκαν επειδή στέρησαν από το Σίτι του Λονδίνου μεγάλα ρωσικά κεφάλαια. Είχαν ήδη κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τους υπεράνω πάσης υποψίας βορειοευρωπαίους. Ο Χριστόφιας, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά τη ρετσινιά του "πλυντηρίου". Έκανε αμφιλεγόμενες συμμαχίες για να αξιοποιήσει τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και κράτησε λεπτές ισορροπίες.
Το βατερλό του ήταν η έκρηξη στο Μαρί. Αν δεν είχε προϋπάρξει, κανένας Βγενόπουλος δεν θα μπορούσε να προκαλέσει την άδοξη πτώση του.
Σήμερα, ίσως οι Κύπριοι ψηφοφόροι καταλάβουν τι σημαίνει "δις εξαμαρτείν ου λαού σοφού". Ίσως επίσης αντιληφθούν ότι πρέπει να παραδειγματίζονται από τα παθήματα των άλλων και να μελετούν την ελληνική Ιστορία.


http://kartesios.com/wp-content/uploads/2013/03/cyprus_lemosos160313.jpg
Καταθέτης πήγε με εκσκαφέα, για να πάρει τα χρήματά του. Ήταν συμβολική η κίνηση (http://kartesios.com/?p=117326)

Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο το σχέδιο που καταστρώθηκε από τους οικονομικούς δολοφόνους εδώ και χρόνια, για να καταστρέψουν την εργατική τάξη -με την ευρύτερη έννοια- όλου του πλανήτη και την υπαγωγή όλου του δημόσιου πλούτου στις ορέξεις τους.




Την Ελλάδα την υπέταξαν πρώτα ηθικά: η "διεφθαρμένη χώρα" του ηλίθιου γιου του αλήστου μνήμης, οι "κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι" του παχύδερμου, οι "τεμπέληδες Έλληνες" των υπηρετών των τραπεζών, προλείαναν το έδαφος της αυτοενοχοποίησης. Η τριπλή δολοφονία στη Marfin, η ανεξέλεγκτη καταστολή, τα βασανιστήρια, οι μαζικές απολύσεις, η θεωρία των δύο άκρων, η βία της Χ.Α. ολοκλήρωσαν την υποταγή και τη ροπή προς τον εκφασισμό.

Τα υπόλοιπα PIIGS δεν είχαν τόσο εξαχρειωμένους πολιτικούς ούτε η λέξη "λαμογιά" ήταν τόσο απενοχοποιημένη.
Τώρα, βέβαια, που οι στωικοί Πορτογάλοι βγαίνουν με κέφι στους δρόμους, οι οικονομικοί δολοφόνοι διαφοροποιούν τις μεθόδους τους. Είναι πολύ ευπροσάρμοστοι, άλλωστε.
"Να γαμηθεί η τρόικα. Θέλουμε τις ζωές μας"




Η Κύπρος έχει
  • άφθονους υδρογονάνθρακες (κι όχι "υδατάνθρακες", κ. Καμμένε),
  • άφθονες ρωσικές καταθέσεις,
  • μπόλικους πρόθυμους πολιτικούς
  • επιλεκτική συλλογική μνήμη
  • κακούς γείτονες
  • προκλητική γεωγραφική θέση και
  • τις χειρότερες εγγυήτριες δυνάμεις στον κόσμο
Με όλα αυτά τα μειονεκτήματα, αδέλφια, πάτε και ξαναψηφίζετε Αναστασιάδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: