Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μπορεί το θύμα να αγαπήσει τον θύτη;

Τα ιδιωτικά κανάλια έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν φτάνει που αποβλακώνουν τις ελληνίδες νοικοκυρές με τα ηλίθια τουρκικά σίριαλ -τα οποία απαγορεύεται να μεταγλωττιστούν με όρο που αναφέρεται στο συμβόλαιο ενοικίασης- αλλά τώρα προπαγανδίζουν την "πιθανότητα" να ερωτευτεί μια γυναίκα τον βιαστή της!
Κι ενώ ακόμα είναι πρόσφατη η φρίκη του βιασμού (και δολοφονίας) της κοπέλας στην Ξάνθη και στην Ινδία διαδηλώνουν εναντίον των καθημερινών βιασμών!
Το Φεμινιστικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε στο ΕΣΡ, που θυμάται να επέμβει μόνο όταν φιλιούνται άνδρες ή λέει καμιά βωμολοχία ο Λάκης.
Και μην ακούσω κανέναν να υπενθυμίζει την υπεράσπιση του "βιαστή με την τυρόπιτα" από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! Διότι είχα αναφερθεί στο κατάπτυστο αυτό θέμα πολύ παλιά.
Απλώς τώρα το ανασύρουν, επειδή η Κωνσταντοπούλου ανακρίνει εξαντλητικά τους μάρτυρες για τη Λίστα Λανγκάρντ και όχι επειδή τους έπιασε ο πόνος για τις τέσσερις κοπέλες που αγωνίζονται για το δίκιο τους 7 χρόνια τώρα.

Θαυμάστε, λοιπόν, το τρέιλερ:


4 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Αηδία πια! Έχουν καταντήσει αυτό το λαό φυτό που δεν χαμπαριάζει τίποτα.

Καλή Κυριακή Λωτό!

Λωτοφάγος είπε...

@ Και όσο πιο ηλίθιος γίνεται, τόσο απομακρύνεται η πιθανότητα να καταλάβει κάποτε το σχέδιο...
Καλό σου βράδυ, αγαπητή φίλη.

Μαρία Νικολάου είπε...

Αυτό είναι τρέιλερ σειράς που παιζόταν παλιά ή τώρα θα παιχτεί;
Το να παίζεται αυτό στην Τουρκία το βρίσκω αναμενόμενο γιατί ο βιασμός και το σεξ στην χώρα αυτή σε μερικούς ανθρώπους είναι το ίδιο. Η θέση της γυναίκας άλλωστε είναι να ικανοποιεί τον άντρα και όχι να ικανοποιείται αυτή.
Στην Ελλάδα το λογικό θα ήταν η Ελληνίδα (σε γυναίκες απευθύνετε προφανώς) που θα το δει να αηδιάσει. Αλλά δεν παίρνω και όρκο. Τόσες μέρες που ασχολούμαστε οι γυναίκες μπλογκερς με το θέμα των βιασμών έχω διαβάσει πολλά κουλά ακόμα και από γυναίκες.
Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό με έχει επηρεάσει πολύ ψυχολογικά σε σημείο να σκέφτομαι ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να πάσχει από σχιζοφρένεια, ίσως και να έχει γίνει και κάποια μετάλλαξη στο μυαλό μας και το άρρωστο μας φαίνεται φυσιολογικό και το δικαιολογούμε.

Λωτοφάγος είπε...

@ Από ό,τι είδα στο πρόγραμμα, παίζεται ήδη, Μαρία.
Το καλύτερο όπλο είναι να αποβλακώσεις τις γυναίκες. Πρώτα τα πρωινάδικα, μετά τα μεσημεριανάδικα και τελευταία (;) τα τούρκικα. Θέλει πολύ για να σαλτάρει ο άνθρωπος;