Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Άξιος ο μισθός του!

Ένας ένας οι δήμιοι του καναπεδικού λαού ανταμείβονται με οφίτσια και βραβεία. Χάρβαρντ και global thinker ο ένας, Γέιλ ο άλλος, πολιτικός της χρονιάς ο τρίτος. 
 
Μέρες που είναι, να μην ξεχνάμε ότι πριν από 11 χρόνια αυτοί εδώ οι τύποι μάς έβαλαν στο ευρώ και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κατάρρευση της Ελλάδας

Σήμερα είναι σειρά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος θα παραλάβει σήμερα το βραβείο «Αριστείο ΙΟΒΕ» για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία και στη διατήρησή της στην ευρωζώνη. 
 
Η βράβευση θα γίνει από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών Οδυσσέα Κυριακόπουλο και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση παρουσία πολλών προσωπικοτήτων.

Μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και Παιδείας Κωστής Αρβανιτόπουλος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, ο πρώην διοικητής Νίκος Γκαργκάνας, ο Τάσος Γιαννίτσης, η Άννα Διαμαντοπούλου και πολλά ακόμη στελέχη του εκσυγχρονιστικού μπλοκ. Απών θα είναι τελικά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. (σκοπίμως τόνισα τα συγκεκριμένα ονόματα)

Η είδηση προέρχεται από το Left gr, που σχολιάζει: "Η εκδήλωση θυμίζει κάτι από αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός: «Γιάννης κερνάει, γιάννης πίνει»."
Χμ, ναι, μόνο που εν προκειμένω ο Γιάννης έχει πολύ σημαντικότερο έργο να επιτελέσει, κι έτσι απουσιάζει και αυτός από το πάρτι. 
 
Υ.Γ. 1. Κάθε φορά που περνάω από την Ιπποκράτους, μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη. Είναι δυνατόν να μην φυλάσσονταν τα γραφεία της ΝΔ;  Πώς πλησίασαν οι τύποι με τα καλάσνικοφ;
       2. Τον Καμμένο γιατί τον παρακολουθούσατε, καλέ; 
       3. Είπαμε να χτυπήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ Νέου Ηρακλείου, αλλά... 3 φορές; Δεν λυπηθήκατε τους γείτονες; Ή τον θεωρήσατε τόσο δραστήριο και απειλητικό;

8 σχόλια:

Mia Petra είπε...

ΑΛΗΤΕΣ....

Mia Petra είπε...

ΑΛΗΤΕΣ....

Mia Petra είπε...

Εντάξει, όντως τους θεωρώ ΑΛΗΤΕΣ...ΔΙΣ, αλλά το σχόλιο μού βγήκε...δις, κατά λάθος παιδιά!!!

Μαζεστίξ είπε...

Λογική η βράβευση.
Επιτέλεσε άριστα το έργο του τη δεκαετία του 2000.
Κερασάκι η συμβολή του ως διορισμένος.

ΥΓ.:Τι κάνανε στο Νέο Ηράκλειο;

Λωτοφάγος είπε...

@ Χαχαχα! Μήπως ήθελες να γράψεις αλήτικα αλήτες, Πιστέ Φίλε;

Λωτοφάγος είπε...

@ Σπάσανε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ 3 φορές, Μαζεστίξ. Με πέτρες και ξύλα.

Μαζεστίξ είπε...

Άμα είχαν χιούμορ εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάζανε ανακοίνωση που θα φωτογράφιζαν τον Κεδίκογλου ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης.
Αλλά μπα...

Λωτοφάγος είπε...

@ Καθωσπρεπισμός και χιούμορ δεν συμβαδίζουν. Δυστυχώς φαίνεται ότι επέλεξαν τους νοικοκυραίους.