Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μην με λες εμένα γκεσέμι, γιατί θυμώνω!

Ο Γιώργος Οικονομέας ανήκει σε ένα υποείδος της συνομοταξίας "Τηλεαστέρες", με γενικά χαρακτηριστικά την αμάθεια, την έπαρση και την έλλειψη ήθους και ευγένειας. Αν δεν τον έδειχνε ο Λάκης Λαζόπουλος, πολλοί από εμάς δεν θα τον γνωρίζαμε καν.
Σε διαφορετικό υποείδος ανήκουν και τα άλλα πρωινά αστέρια, οι Λυριτζής-Οικονόμου. Η διαφορά τους έγκειται στην εικόνα που πουλάνε: οι Καμπουράκης-Οικονομέας είναι πιο "λαϊκοί" και χαχανούληδες, ενώ οι άλλοι δυο το παίζουν σοβαροί και έγκυροι (ίσως συμβάλλουν στο κύρος τα τεράστια ποσά που έπαιρναν από τη ΝΕΤ επί Παναγόπουλου).

Στο βίντεο που ανέβασαν στο μπλογκ τους οι Άνεργοι Δημοσιογράφοι, ο Οικονομέας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία, για να εισπράξει από τον ατάραχο Δ. Παπαδημούλη (άμα έχεις θητεύσει με επιτυχία στο Ευρωκοινοβούλιο, τι να σου πει κι ο κάθε Οικονομέας;) τον χαρακτηρισμό "γκεσέμι της ενημέρωσης"!

Χαρείτε τον απολαυστικό διάλογο στο http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2012/05/blog-post_136.html, και, αν έχετε ακόμα απορίες για τα "γκεσέμια", διαβάστε την ερμηνεία του Νίκου Σαραντάκου στο μπλογκ του (http://sarantakos.wordpress.com/2012/05/16/gesemia/)

8 σχόλια:

Μαρία Νικολάου είπε...

πολύ πλάκα έχει ο Οικονομέας...ρεντίκολο έγινε...

Διαχειριστής είπε...

Τι γίνεται ρε παιδιά; Χαμός. Δε βλέπω και πολύ τηλεόραση και χάνω τα καλύτερα!

Μα συγνώμη, εδώ ο κόσμος το ΄χει τούμπανο οτι τα media, με πρώτο και καλύτερο το Mega του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη και δεν ξέρω ποιανού άλλου, είναι φερέφωνα των αφεντικών τους, και ο Οικονομέας εξανέστει!

Καλά του τα είπε ο Παπαδημούλης. Ε, μα πια!

akrat είπε...

είναι ο καλύτερος υπάλληλος

ΑΞΙΟΣ ο μισθός του

Τζαβέλας είπε...

καλή σου μέρα φίλε μου Λωτοφάγε,
μην απορείς για τη στάση της πλειονότητας των "δημοσιογράφων",εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία,υπηρετούν με φανατισμό τα συμφέροντα των αφεντικών τους. κάτι τους φοβίζει στο ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό για μας ετοιμάζεται εκεί στη Κουμουνδούρου. όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει η ώρα των εκλογών,το σύστημα θα θέσει σε λειτουργία όλα τα βρώμικα όπλα του. ο λαός πρέπει να'ναι σε εγρήγορση.

Λωτοφάγος είπε...

@ Η συμπεριφορά του είναι απλώς απαράδεκτη, Μαρία. Δεν φτάνει που δεν πρόσεξε καν την ερμηνεία της λέξης γκεσέμι, επιτέθηκε κιόλας σε καλεσμένο του!

Λωτοφάγος είπε...

@ Έτσι έμαθε να συμπεριφέρεται ο κάθε Οικονομέας, Κερασοκρινιά: τραμπούκικα.
Κι εγώ δεν βλέπω τηλεόραση, αλλά τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα... διαδικτύου! Ευτυχώς.
Κάποια μπλογκ φιλοξενούν βιντεάκια-διαμαντάκια!

Λωτοφάγος είπε...

@ Επί τη ευκαιρία, Ακράτ, ποιος είναι ο μισθός του; :)))

Λωτοφάγος είπε...

@ Ζούμε συναρπαστικές μέρες, Τζαβέλα! Είναι μεγάλη ηδονή να βλέπεις αυτούς που σε ταπείνωσαν, σε εξαθλίωσαν και σε διαπόμπευσαν να χάνουν την ψυχραιμία τους και να ρίχνουν λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δείχνει πράγματι ότι αξίζει να του ρίξεις κι εσύ... την ψήφο σου!