Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Θα το κάψεις, αγόρι μου!

Όλα μαζί τα θυμήθηκε ο Σερίφης. Ο εγκέφαλός του κάνει υπερωρίες!

Για να ξεχάσουμε την ανεργία, τις περικοπές, τα δάνεια, τα σχολεία που βγάζουν αγράμματους, τα νοσοκομεία που δεν έχουν ράμματα ούτε για τη γούνα μας, τους γέρους που έχασαν και τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια, τους νέους που ξενιτεύονται, τις αυτοκτονίες. Μάνααααα, δεν μου κολλάν' τα ένσημα!

Για όλα φταίνε οι μετανάστες. Αυτοί έπαιρναν τις καλές δουλειές, αυτοί και τις συντάξεις. Να φύγουν όλοι οι βρομιάρηδες! Οι εγκληματίες. Προαγωγοί και πελάτες ταυτόχρονα, των ανήλικων Αφρικανίδων, που μολύνουν την Αγία Ελληνική Οικογένεια.

Το φίδι βγήκε από το αβγό. Και αποδείχτηκε Λερναία Ύδρα, με διασυνδέσεις παντού.

5% δίνει στα Χρυσά Αυγά η Public Issue. Στις εξαθλιωμένες περιοχές θα είναι μεγαλύτερο, υποθέτω. Εκεί όπου οι ψιλικατζήδες έχουν το τηλέφωνο των καλόπαιδων δίπλα στο ταμείο. Για να σπεύσουν, σε περίπτωση κινδύνου. Η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια. Γιατί να κουραστεί; Κάνουν άλλοι τη φασίνα.

Μέχρι στιγμής, το σχέδιο δείχνει πετυχημένο.

Όμως, η Τρόικα θέλει κι άλλα μέτρα:

Να παίρνουμε μόνο 14 μέρες το χρόνο άδεια.

Να καταργηθεί άλλος ένας μισθός.

Να επιμηκυνθεί το ωράριο. Μέχρι να πεθάνουμε.

Η κυβέρνηση θα τα εφαρμόσει, βέβαια. Τώρα που εμείς ασχολούμαστε με τις επιχειρήσεις σκούπα και τις εκλογές. Ως συνήθως.

Αν, όμως, το πάρουμε είδηση; Κι εδώ έρχεται ο Σερίφης, να ανακαλύψει την προκήρυξη της... "12ης Φλεβάρη", που αναλαμβάνει την ευθύνη για εκείνη τη γελοία "βόμβα" στο Μετρό. Που μόνο ατζαμήδες και άσχετοι μπορούσαν να τη φτιάξουν. Καταδικασμένη να μην εκραγεί, εκ γενετής!

Κι η προκήρυξη εξαφανίζεται το ίδιο ξαφνικά από τον ιστότοπο, όπως ακριβώς είχε εμφανιστεί! Τσα!

Ή, μήπως, είναι πρωταπριλιάτικο αστείο; Χαχαχα! Γελάσαμε πάλι, Μιχαλάκη.

8 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Είμαι περίεργος να δω αν αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα του αποφέρουν και ψήφους.
Αν καταφέρει να επανεκλεγεί θα σημαίνει πως γνωρίζει το πόπολο καλύτερα και θα του αξίζει το πόστο του σερίφη…

Ανώνυμος είπε...

έχουμε δρόμο μπόλικο μέχρι τις εκλογές και πολλά έχουμε να δούμε ακόμη! Με φοβίζει η δύναμη της Χρυσής Αυγής... Αν μπουν στη Βουλή θα πάρουν χρόνο και προβολή... και τα άκρα έχουν την τάση να αυξάνουν αλματωδώς τη δύναμή τους όταν τους δίνεται βήμα!

Λωτοφάγος είπε...

@ Ναι, και σε εμάς θα αξίζει το πόστο στην πλώρη του Τιτανικού, Κουκλίτη. Θυμάσαι την ταινία; Με απλωμένα χέρια προς την άβυσσο!

Λωτοφάγος είπε...

@ Μην είσαι και τόσο σίγουρος, Κωνσταντίνε για τις συνέπειες. Το παιχνίδι με τη Χ.Α. δεν παίχτηκε όπως με το ΛΑΟΣ από τα κανάλια.
Είναι οιονεί παρούσα και ουχί φωνασκούσα σαν τους καραγκιόζηδες του ΛΑΟΣ, που κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι, εξαιτίας του Μνημονίου.

Τα καραφλά καλόπαιδα, όμως, δεν χρειάζεται να μιλούν. Δρουν. Το παίζουν προστάτες.
Και τι έγινε που μπήκαν στον Δήμο; Εκτός κι αν νομίζεις πως ο Καμίνης θα ήταν πιο μετριοπαθής χωρίς αυτούς.
Πώς θα συμπεριφερθούν στη Βουλή; ΑΝ μπουν, βεβαίως.
Σε αυτή τη χώρα δεν πλήττεις ποτέ!

akrat είπε...

μην φοβού τίποτις

το μόνο που έχει να φοβάτε κανείς είναι ένα μέλλον που δεν θα έχει συμμετάσχει νικητής ή ηττημένος .... αλλά συμμετάσχων

Μαζεστίξ είπε...

Είχα ξαναγράψει παλιότερα πως αν και οι αριστεροί είναι κατά κανόνα εξυπνότεροι ως άτομα από τους ακροδεξιούς, εντούτοις ο χώρος της αριστεράς διακατέχεται από βλακεία σε αντίθεση με το χώρο της ακροδεξιάς που δρα πανέξυπνα.
Λαικίζουν δρώντας.
Διατηρούν αντισυστημικό προφίλ και καταπίνουν όσα από τα λόγια τους δεν αρέσουν στο κοινό αυτί.
Έτσι προσδοκούν -πολύ έξυπνα- στην ανάδειξή τους ως κύρια δύναμη, στην πλήρη νομιμοποίησή τους στο ιδεολογικόσ τερέωμα, και όταν κααφέρουν να πάρουν την εξουσία τότε μόνο να δείξουν πραγματικά ποιοι είναι!

Δε θα κάτσουν να πουν στα κανάλια ακραίες μαλακίες.
Εκεί θα πουν όσα θέλει να ακούσει ο φοβισμένος κυριούλης.
Θα τον τραβήξουν πρώτα μαζί τους.Κι αφού τον τραβήξουν για τα καλά, θα τον ζυμώσουν σιγά-σιγά.

Πολύ ύπουλη αυτή η μέθοδος, αλλά πιάνει η ρημάδα...

...Ατακαδόρ είπε...

Μη φοβού τα Χ.Α.
Απόριμμα του συστήματος είναι.

Το ίδιο το σύστημα φοβού!

Που έχει πολύ περισσότερους
δεσμώτες/υποστηρικτές/εραστές
από ότι καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Football/soccer involves a lot of running, and sudden side movements, language learning software
which may lead to ankle and foot sprains or serious injuries. So kick start your game with a flawless pair of football/soccer true religion sale sneakers to steal the show and These sneakers feature outsole studded with cleats for optimum traction over the field.babyliss pro flat iron
<a href="http://www.babylissproflatiron.com/cheap-babyliss-pro-230-c-51.html" title="Babyliss Pro These studded plates incorporated in the outsole of the sneaker avoid slippage on wet and slippery fields. Get going on the fie