Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τι ψηφίζετε, βρε ηλίθιοι;

Ο δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας Μάκης Νοδάρος (http://mnodaros.blogspot.com/)παραπέμπει στο άρθρο της Ζούγκλας σχετικά με τα κατορθώματα του Κίμωνα Κουλούρη: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=449122&cid=4.

Ακούστε κυρίως το μονόλογο του μεγάλου ανδρός και θα καταλάβετε τον τίτλο της ανάρτησής μου.

Διότι ο τρόπος που οι περισσότεροι απέκτησαν εξουσία είναι... "παραλογικός" (όρος του περί ού ο λόγος γλωσσοπλάστη). Η έπαρσή τους πηγάζει από τη βεβαιότητα πως θα τυγχάνουν ισόβιας ατιμωρησίας. Και μέχρι στιγμής δικαιώνονται.

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, εξύβριση αστυνομικών, ληγμένο δίπλωμα οδήγησης, τραυματισμός νεαρού ειδικού φρουρού! Απλά πράγματα. Καθημερινά.

Για μια ακόμα φορά επιχειρούν να τα κουκουλώσουν. Θα τα καταφέρουν;

6 σχόλια:

ELvA είπε...

Μα, γιατι αμφιβαλλεις; Στην Ελλαδα δε ζεις, φιλε Λωτοφαγε;.... ;(

KOYKLITIS είπε...

Να ήταν ο μόνος ηλίθιος που ψηφίζεται από ηλίθιους θα ήταν μικρό το κακό.
Έτυχε να συμβεί αυτό το περιστατικό για να γίνει πιο πλατιά γνωστό ποιοι είναι αυτοί που έχουν υπουργικούς θώκους και κουμαντάρουν το καράβι που λέγεται Ελλάδα.
Γελοίοι, ανισσόροποι, αλαζόνες, τιποτένιοι, απατεώνες, κλέφτες, απαίδευτοι μας κυβερνάνε χρόνια και φυσικό ήταν να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.
Δεν ξέρω αν αυτοί μας διαμόρφωσαν έτσι ή εμείς με τη στάση μας φτιάξαμε αυτούς όπως είναι.

Unknown είπε...

Φαίνεται ότι ήδη το κατάφεραν!!

Λωτοφάγος είπε...

@ Στην Ελλάδα ζω, Έλβα μου, αλλά πάντα ελπίζω...
Δεν μου έχει μείνει και τίποτε άλλο!

Λωτοφάγος είπε...

@ Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;
Διαβρωθήκαμε εμείς, ξέφυγαν αυτοί εντελώς.
Τι το ψάχνεις, Κουκλίτη; Μακάρι να μπορούσαμε απλώς να γυρίσουμε σελίδα και να τους στείλουμε στον αγύριστο. Δυστυχώς, όμως, οι ηλίθιοι θα περισσεύουν πάντα σε αυτό τον κόσμο!

Λωτοφάγος είπε...

@ Μπορεί και όχι, κ. Βαρδάκα. Ίσως ο μπαμπάς του νεαρού, που είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, να θυμήθηκε τη ναυμαχία του Ναυαρίνου και να μην είναι διατεθειμένος να το καταπιεί αμάσητο.