Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πιστεύετε ακόμα στην αθωότητα του Γιωργάκη, ηλίθιοι;


Όπως γράφει ο Καρτέσιος (http://kartesios.com/?p=36594),

Συνελήφθησαν οι δύο μπάτσοι που χτύπησαν ανελέητα με γκλομπ στο κεφάλι 31χρονο διαδηλωτή, προκαλώντας του επισκληρίδιο αιμάτωμα! Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε «προθανάτιο κατάσταση» στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής της ΕΙΝΑΠ! Οι γιατροί τονίζουν ότι, αν δεν τον είχαν χειρουργήσει εγκαίρως, θα ήταν ήδη νεκρός. Ωστόσο παραμένει σε βαθύ κώμα, και τα επόμενα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Άλλοι 30 διαδηλωτές μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ μια διαδηλώτρια χειρουργήθηκε επίσης, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή της να είναι σοβαρή. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και της "Σαμίνα" Χρήστος Παπουτσής "ενημερώνεται συνεχώς", διότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Ταραχές επίσης σημειώθηκαν στην οδό Αχαρνών , στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας, μεταξύ μελών ακροδεξιών οργανώσεων και αναρχικών, ενώ μπλόκο είχε στηθεί στη Γ’ Σεπτεμβρίου στο ύψος της Ηπείρου, όπου δολοφονήθηκε χτες ο 44χρονος πατέρας από ληστές.
Το απόγευμα στην οδό Στουρνάρη αντιεξουσιαστές πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα σε άνδρες των ΜΑΤ, και στην περιοχή Εξαρχείων οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών. Η αστυνομία απάντησε με ρίψεις δακρυγόνων.
Το πρωί, στην πορεία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στην Πανεπιστημίου, οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ οι αντιεξουσιαστές απάντησαν με μολότοφ. Επεισόδια όμως σημειώθηκαν και έξω από τη Βουλή με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να απωθήσουν διαδηλωτές, οι οποίοι πετούσαν αντικείμενα στους άνδρες των ΜΑΤ.

Και ο Καρτέσιος συνεχίζει -αφού για μια ακόμα φορά η ΕΣΗΕΑ απεργεί μαζί με όλους τους άλλους, τη στιγμή που θα έπρεπε οι δημοσιογράφοι να καλύπτουν την πορεία:

"Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε ειρηνικά από το Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί ενώ εκείνη του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια.
Τα συνδικάτα άρχισαν από νωρίς να φωνάζουν συνθήματα, όπως «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ», «Την κρίση να πληρώσουν οι έχοντες και φοροκλέφτες», ενώ κάλεσαν τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να απεργήσουν μαζικά.

To CNN και το Aljazeera με εκτενή ρεπορτάζ αναφέρθηκαν στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας.
Οι ξένοι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για μεγάλη συμμετοχή πολιτών στις διαδηλώσεις, για εκτεταμένη χρήση βίας από τους αστυνομικούς, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στους διαδηλωτές που τραυματίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις."

Είναι φανερό, αδέλφια, ότι η κυβέρνηση που σχεδίασε με τόση επιτυχία την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο, υποδουλώνοντας τις επόμενες γενιές, δεν διστάζει να σκοτώσει, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους πολίτες! Ελπίζω οι ανεγκέφαλοι που μας την φόρτωσαν το 2009 να καταλάβουν σύντομα το ολέθριο λάθος τους, διότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ηλίθιο βλέμμα του ΓΑΠ πείθει ακόμα!

3 σχόλια:

squarelogic είπε...

Το μόνο αθώο(και εξαιρετικά επικίνδυνο...) επάνω του είναι η αφαλής του φάτσα...
Με αυτό και την προίκα του ονόματος κατέστη δυνατό να μας καταστρέψει...
Και την ευκαιρία του την έδωσε ο ελληνικός λαός(μην ξεχνιόμαστε,σε κάποιον που δεν ξέρει οτι δεν αλλάζουμε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο...)

Λωτοφάγος είπε...

@ Ακριβώς, Squarelogic. Γι' αυτό διαρκώς αναφέρομαι στις ευθύνες όλων μας:
30 χρόνια αυτό το άθλιο δικομματικό σύστημα διαβρώνει συστηματικά τα πάντα, παίρνοντας συνολικά το 80% των ψήφων!
Κανείς δεν είναι αθώος, εκτός από τα παιδιά κάτω των 18. Αυτά που θα πληρώσουν ακριβά τη δική μας αλητεία!

Lotofagus είπε...

Δεν ξέρω γιατί φαγώθηκε το -φάγος από το Λωτοφάγος! :))