Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ανακούφιση!

Σταματούν την απεργία πείνας οι 300!

Επιτέλους, μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι. Επιτέλους θα κοιμηθούμε ήσυχοι απόψε. Χωρίς το βάρος αθώων ανθρώπων στη συνείδησή μας.

Πρυτάνευσε η λογική. Η Λαίδη Άννα Μάκμπεθ και ο εστιάτορας της Πάρου Γιάννης Ραγκούσης αποφάσισαν να μην βάψουν με αίμα τα χέρια τους. Δεν ξέρω αν συνειδητοποίησαν ότι οι άνθρωποι δεν είναι προφυλακτικά για να τους πετάς μετά τη χρήση. Σημασία έχει ότι οι προτάσεις τους ήταν δίκαιες -τηρουμένων των αναλογιών, πάντα. ΠΑΣΟΚ είναι στο κάτω κάτω, όχι ο Έβο Μοράλες.

Ελπίζω τώρα ο Γιώργος Καμίνης -που μέχρι τώρα αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων- να ανασκουμπωθεί και να ασχοληθεί με την άθλια κατάσταση του κέντρου της Αθήνας, για να δώσει λύσεις. Μπορεί έτσι να ξεχάσουμε το γεγονός ότι ο Γιάννης Μπουτάρης ψήφισε υπέρ των απεργών, ενώ αυτός το έπαιζε Πόντιος Πιλάτος.

Ίσως πράγματι να πρέπει να κατέβεις στην Κόλαση για να νιώσεις συμπόνια για τους ανθρώπους. 

3 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Lotus, καλησπερα!

Να πω τι πιστεύω; Δε νοιώθουν συμπόνια για τους 300, ούτε για τους 6 νεκρούς στο Αιγάλεω χθες, ούτε για το νεκρό άστεγο στο θησείο.

1,5 χρόνο πηδούν ανελέηταν εναν ομολογουμένως ηλίθιο λαό, και θέλουν να συνεχίσουν.

Είναι αδίστακτοι και πιστεύω πως θα εκμεταλλευθούν ακόμη περισσότερο τους 300 για να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον αλλά και να πουλήσουν παραμυθάκι περί δημοκρατίας...

Λες να είμαστε εντελώς λάθος;

Μακάρι! Θα δείξει!

Λωτοφάγος είπε...

@ Η τελευταία μου φράση αφορούσε τον Μπουτάρη, Πειρατές μου.
Την κατάβασή του στην Κόλαση την έχει περιγράψει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του.
Κατά τα λοιπά, φαντάζομαι θα είδατε την άνοδο του ΛΑΟΣ στη δημοσκόπηση της Public Issue. Λέγε-λέγε το κοπέλι, κάνει τη γριά να θέλει. Πόσω μάλλον αν η γριά είναι ένας "ομολογουμένως ηλίθιος λαός" όπως λέτε.

Το μόνο που μας λείπει, είναι ο Καρατζαφέρης πρωθυπουργός!!!!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Είδαμε και τη δημοσκόπηση, είδαμε και τη Μαρί Λεπέν στη Γαλλία και η απόσταση φαίνεται μεγάλη αλλά δεν είναι...
Δυστυχώς, η κοινωνία αρχίζει και μπαίνει σε άσχημα μονοπάτια.
Και αν υποθέσουμε πως η οικονομία είναι στα χειρότερα της, η κατάβαση στην κόλαση της ακροδεξιας, είναι και το επίσημο τέλος της κοινωνίας, όπως τουλάχιστον την ονειρευτηκαν όσοι αγωνίστηκαν για τις ιδέες της δημοκρατίας και όχι μόνο.

Η απόλυτη ξεφτίλα!