Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ένα απέραντο μπουρδέλο!

Έλεγα να γράψω κάτι.

Για τις 150.000 λιμασμένους που προτίμησαν να δουν πώς το κάνει ένα ρετάλι αντί να αντιληφθούν πώς μας το κάνουν οι τράπεζες και οι εταίροι μας.

Για την ανευθυνότητα (το λιγότερο) των εργαζομένων στα ΜΜΜ που απήργησαν ολόκληρη την Παρασκευή, διναμιτίζοντας έτσι τη συγκέντρωση, αφού εμπόδισαν χιλιάδες ανθρώπους να πάνε στο Σύνταγμα.

Για την Αριστερά που παραμένει αυτάρεσκα κατακερματισμένη την πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής μας Ιστορίας.

Και για τα παλικάρια του Χρυσοχοΐδη που έριξαν χημικά σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, έστω κι αν -ανίδεα και αγράμματα όπως είναι- δεν αναγνώρισαν τον Μανώλη Γλέζο!

Νομίζω όμως ότι, ειδικά για το πρώτο, ο πολύ καλός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης γράφει καλύτερα από εμένα. Απολαύστε τον: http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002005&nodeId=15&articleId=1866

Και για την κατάντιά μας γράφει ένας νέος άνθρωπος: 
 http://crazycows.wordpress.com/2010/03/06/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%E2%80%93-%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CF%81%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB/

7 σχόλια:

squarelogic είπε...

Πολύ καλό timing για νάναι τυχαία η διανομή και διαφήμιση του εν λόγω βίντεο ταυτόχρονα με την εξαγγελια των πιο ληστρικών μέτρων που έχουν εξαγγελθεί ποτέ σ'αυτή τη χώρα(και μάλιστα απ τον Κυβερνητ.εκπρόσωπο,ούτε καν απ τον Υπ.Οικονομικών).
Και βέβαια,στη χώρα της αποχαύνωσης και του στρουθοκαμηλισμού πάρα πολλοί προτίμησαν να ασχοληθούν με την καμμένη απ την κόκα Τζούλια,παρά με τα δυσάρεστα και επώδυνα μέτρα.

squarelogic είπε...

Και βέβαια,για ν'αντιληφθούμε και την αληθινή φύση του πολιτεύματος μας
(Τηλεοκρατική "Δημοκρατία"),είναι ν'αναρωτιέται κανείς τι στάση θα κρατούσαν τα ΜΜΕ και τι χαμός θα είχε γίνει αν είχαν ψεκάσει τον Γλέζο και συλλάβει τον Παπαχρήστο,όχι οι "Προστάτες του πολίτη" του Χρυσοχοίδη,αλλά οι μπάτσοι του βερμπαλιστή Βύρωνος...

Aldebaran είπε...

http://2.bp.blogspot.com/_FxrBoKuh_ss/S5LbOLEFy0I/AAAAAAAAGBA/PeMPnbWcoSs/s1600-h/1-glezos.jpg

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια... Το ελληνικό κράτος έχει καταδικάσει τον Γλέζο 28 φορές... ακόμα και για κατασκοπεία...Τρείς φορές σε θάνατο... Έμεινε στις φυλακές 11 χρόνια και 5 μήνες... Και στις εξορίες 4 χρόνια και 6 μήνες... 16 ολόκληρα χρόνια απ' τη ζωή του... Και για χαριστική βολή... ένα "ατυχές" ψεκασματάκι στα 88 του χρόνια...

squarelogic είπε...

Αλήθεια,πόσοι αληθινά ιστορικοί Ελληνες μας έχουν απομείνει?
Ο Γλέζος,ο Θεοδωράκης,δεν μου έρχεται κάποιος αλλος πρόχειρος...
Πέρα απ τον οτι να ψεκάσεις τον Γλέζο αποτελεί ασυγχώρητη Ύβρι,και ο ψεκασμός από μισό μέτρο ενός ανώνυμου 88χρονου γέρου από εναν πάνοπλο ΜΑΤατζή δεν είναι αμετάκλητα εγκληματικός?

Λωτοφάγος είπε...

@ Squarelogic 1, 2, 3, συμφωνώ με όλα μαζί σου εκτός από τον Θεοδωράκη, που ρετάρει εδώ και χρόνια!
Ο Γλέζος στέκεται στο ύψος του, αξιοπρεπής και γλυκός.
Και η πρόσκληση σε διάλογο με τον ματατζή που τον ψέκασε ήταν ανάλογη του ήθους του.
Μα, φυστικά. Αυτό λέω και στο κείμενό μου: ψέκασαν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, που θα μπορούσε να πεθάνει επιτόπου!
Αλλά δεν έχουν πλέον κανένα ταμπού μετά τον άγριο ψεκασμό 14χρονων παιδιών!

Λωτοφάγος είπε...

@ Αλδεβαράν, δεν έχουμε ανάγκη από ήρωες εμείς. Έχουμε το "εθνικό κεφάλαιο", τον ΓΑΠ! Όλοι οι άλλοι περισσεύουν...

Λωτοφάγος είπε...

@ Αλδεβαράν, δεν μου βγαίνει η παραπομπή σου.