Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Επικίνδυνη αντιπολίτευση

Ζούμε στη χώρα όπου η αξιωματική αντιπολίτευση έχει περάσει από την απόλυτη γελοιότητα στην επικινδυνότητα:
  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης) βλέπει ότι η Χρυσή Αυγή περιθωριοποιήθηκε(!), επειδή υπήρξε "εξτρεμιστική και χυδαία", και πλέον "είναι σαν να μην υπάρχει".
Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις που τη φέρουν τρίτο κόμμα, ούτε το εγκληματικό της παρελθόν. Από χυδαιότητα δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν. 
  • Η βία, δήλωσε ευθαρσώς ο Κούλης, προέρχεται "σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια". Προφανώς, στην Αριστερά χώνει τις ένοπλες ομάδες, αλλά και τις μολότοφ στο Πολυτεχνείο, εξισώνοντάς τις με τις εν ψυχρώ δολοφονίες Φύσσα και Λουκμάν.
Πάντως τώρα έχουμε μια "σοβαρή Χρυσή Αυγή" (γεια σου, Μπάμπη πρωτοπόρε), με την οποία ο εν αναμονή πρωθυπουργός φλερτάρει ασυστόλως.

του Κώστα Γρηγοριάδη (Εφ.Συν)
  • Η υπόθεση Noor-1 -τόσο σκοτεινή ώστε επτά τουλάχιστον από τους μάρτυρες κατηγορίας αποχαιρέτησαν το μάταιο τούτο κόσμο προτού καν αρχίσει η δίκη- είχε αποσιωπηθεί μέχρι που βγήκαν στη φόρα τα τηλεφωνήματα του Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.
Ο οπορτουνισμός του υπουργού είναι γνωστός. Και δυστυχώς προσφέρεται για λαθροχειρία κάθε λογής. 


  • Υπό την αιγίδα της ΝΔ, η ΠΟΑΣΥ είχε εξαγγείλει συγκέντρωση αστυνομικών στα Εξάρχεια, για να καταλύσει το περίφημο "άβατο" των Εξαρχείων. Κάτι τέτοιο θα ήταν casus belli για τους αντιεξουσιαστές!
Ευτυχώς, προχθές η ΓΑΔΑ απαγόρευσε αυτή τη γελοιότητα, η οποία θα μπορούσε να γίνει πολύ επικίνδυνη. Μόνο κάποιος που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του εκεί, φαντασιώνεται άβατα και αδιαφορεί για τις συνέπειες.
  • Ενώ το πελατειακό κράτος είναι περήφανο δημιούργημα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έβαλαν τη ΔΑΚΕ να ψηφίσει συνέχιση της απεργίας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι άνθρωποι που κάνουν τόσο κακοπληρωμένη και ανθυγιεινή εργασία ψηφίζουν νεοδημοκράτες. 
Εκείνο που δεν συνειδητοποιούν είναι πως πληρώνονται από τους δημότες και όχι από αυτούς που τους προσλαμβάνουν. Συνεπώς, δεν τους χρωστούν τίποτε. Αντίθετα, στην πρώτη ευκαιρία κάποιοι δήμαρχοι θα τους πετάξουν στο δρόμο για να συμβληθούν με ιδιώτες.
  • Ας μην λησμονούμε ότι στη Δικαιοσύνη δεν υπήρξε κάθαρση. Οι δικαστές απονέμουν εξοντωτικές ποινές στην Ηριάννα και τον Τάσο Θεοφίλου, αλλά θεωρούν στιγμιαίο αδίκημα τη μεγάλη φοροδιαφυγή, το οποίο κάποια στιγμή πρέπει να παραγράφεται!
Η απόφαση του ΣτΕ -μια ακόμη στο μπουκέτο των τελευταίων χρόνων- δικαιώνει όσους έβγαλαν έξω τα λεφτά τους, ακυρώνει τις λίστες που με τόσο κόπο αποκτήθηκαν και διαγράφει τα έσοδα που θα είχε το δημόσιο ταμείο από τα πρόστιμα.
Στιγμιαίο αδίκημα είναι να κλέψεις μια τυρόπιτα επειδή πεινούσες και δεν είχες φράγκο.
Στιγμιαίο δεν είναι να παρκάρεις τα εκατομμύριά σου στους παραδείσους της Δύσης και να αφήνεις τα κορόιδα να ξεζουμίζονται. Αυτό είναι έγκλημα διαρκείας, αγαπητοί.
Κι ας μην ξεχνάμε ότι το ΣτΕ έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, τις περικοπές σε μισθούς-συντάξεις, το κλείσιμο της ΕΡΤ και τα αναδρομικά στους δικαστές.

Όσο γίνοντται όλα αυτά, η σεπτή μας κυβέρνηση εξακολουθεί να άγεται και να φέρεται από τους παπάδες, οι οποίοι αποδεικνύονται χειρότεροι κι από τον Σόιμπλε. Και φυσικά ικανότεροι επιχειρηματίες από τους θρυλικούς "επενδυτές" που θα μας γεμίσουν καζίνα και ξενοδοχεία.
Όποτε μάλιστα θέλουν να φανατίσουν τους θρησκόληπτους, τους μαζεύουν για μια αγρυπνία εναντίον του gay pride, από την οποία οι ίδιοι απουσιάζουν!

του Μιχάλη Κουντούρη

Τελικά, το τρίτο μνημόνιο του 2015 δεν ήταν το τέλος της κατρακύλας, αλλά η αρχή. Δυστυχώς για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: