Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Έρμο Καστελόριζο!

Το 2010 συνδέσαμε το Καστελόριζο με τον αλήστου μνήμης ΓΑΠ, ο οποίος είχε το θράσος να μας ανακοινώσει με φόντο το γραφικό λιμανάκι την καταδίκη μας σε αργό θάνατο και την είσοδο του ΔΝΤ στην ΕΕ.


Αν κρίνω από τη μετέπειτα συμπεριφορά του, ποτέ δεν κατάλαβε τι ακριβώς έκανε. "Του είπαν να πάει και πήγε", που θα έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυνν.
Κρίμα για το Καστελόριζο.

Χθες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πήγε επίσης στο ακριτικό νησί. Αυτή τη φορά δεν ήταν μια ακόμα κιτσάτη φιέστα, όπως αυτές που συνηθίζει να κάνει. Συνοδευόταν από χρυσαυγίτες. Και μάλιστα πρωτοκλασάτους: Κασιδιάρη και Παππά!


Η Αυγή προσπάθησε να τα μπουρδουκλώσει, σχολιάζοντας πως τάχα ο Ερντογάν δεν τόλμησε να βγάλει κιχ -μπροστά στην εικόνα του ένδοξου στρατηλάτη, υποθέτω.

Το κείμενο της Αυγής από τον σκιτσογράφο Πάνο Ζάχαρη.
Ό,τι κι αν πείτε, παιδιά, δεν μπορείτε να ξεπλύνετε τη ντροπή. Στην εποχή του διαδικτύου, δεν έχουν πέραση τα παλιά εργαλεία. Κατεβάστε το κεφάλι, ζητήστε ταπεινά συγγνώμη ή σωπάστε και αφήστε τις πολεμικές ιαχές και τα τάχαμου τρολαρίσματα.
Μην απογοητεύετε όσους ελπίζουν ακόμα. Αρκετό κακό έχετε κάνει στην Αριστερά.
Τον τελευταίο καιρό, τα αυτογκόλ διαδέχονται το ένα το άλλο. Πρώτα οι παπάδες και τώρα ο συγχρωτισμός του Καμμένου με τους εκπροσώπους της εγκληματικής οργάνωσης. Και φυσικά η ΕΡΤ που τους προβάλλει διαρκώς.
Όπως είχε πει ο τόσο διορατικός Μάνος Χατζιδάκις, "Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις".
 

2 σχόλια:

akrat είπε...

δεν βαριέσαι ούλοι αδέλφια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ χαχα

Λωτοφάγος είπε...

Όσοι δεν είναι, δεν νομίζω να μπαίνουν στον κόπο να με διαβάσουν, Ακράτ. Έχουν τους δικούς τους.
Καλή σου μέρα.