Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Το Υπερταμείο θα είναι και υπεράνω όλων;

Τι ακριβώς παίζει με το Υπερταμείο όπου θα υπαχθεί η δημόσια περιουσία για 99 χρόνια;
Οι τοκογλύφοι ζητούν να είναι ανεξέλεγκτο, να μην λογοδοτεί πουθενά και, το χειρότερο, τα μέλη του να έχουν απόλυτη ασυλία!
Μιλάμε για τη δημόσια περιουσία, την οποία δημιούργησαν οι προηγούμενες γενιές επί αιώνες, αλλά και για κομμάτια αυτής της γης, όπως οι παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι βιότοποι. Δεν είναι τσιφλίκι του Τσακαλώτου ή του χαχανούλη πρωθυπουργού. Δεν είναι καν δική μας. Οφείλουμε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές και όχι στον κάθε Μοσκοβισί.

Η φωτογραφία είναι του πρακτορείου Eurokinissi. Προσέξτε τη γλώσσα του σώματος: τη συγκατάβαση προς τον υπήκοο και τη χαρά του υπηκόου που εκπλήρωσε την αποστολή του.

Αντιλαμβάνεται τι ακριβώς κάνει αυτή η παρέα, που αμνηστεύει το καρτέλ εργολάβων δημόσιων έργων και διευκολύνει τους καναλάρχες, ενώ μεταβιβάζει τα διαμάντια του στέμματος στα τσιράκια των τοκογλύφων;

Γιατί χαίρεται ο Σόιμπλε και χαχανίζει ο Γερούν;

Διαβάστε τι θα περάσει στο Υπερταμείο,
http://www.thepressproject.gr/article/94897/Geniko-politirio
τι απαιτούν,
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/parakratiko-ypertameio?utm_source=newsletterDaily&utm_medium=newsletterDaily20160526&utm_term=emailDaily20160526&utm_campaign=newsletter
και για το Ελληνικό που συμπεριλαμβάνεται στα προαπαιτούμενα
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/elliniko-sta-proapaitoymena-%E2%80%A6-tis-dosis

4 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Η λαίλαπα των τροικανών με αποδέκτες και συνενόχους τους εγχώριους, συνεχίζεται...

Mia Petra είπε...

"Κι όλα αυτά για το βουλευτιλίκι ή μάλλον για το υπουργιλίκι", που έλεγε και η Καρέζη στο "Τζένη, Τζένη"... Τελώ υπό κατάσταση σοκ... Καλό σ/κ λέμε! Χαχα :))

Λωτοφάγος είπε...

... και θεριεύει, Ιχνηλάτη. Με πολύ άσχημα αποτελέσματα για όλους τους Ευρωπαίους.

Λωτοφάγος είπε...

Κι εγώ έχω πάθει σοκ, Πέτρα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι βουλευτές θα ψηφίσουν τέτοια διάταξη χωρίς αντίδραση, μόνο και μόνο για να μην χάσουν την έδρα τους.
Καλό σαββατοκύριακο.