Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Η μοχθηρία της Ντόρας

Η κυριλέ Ντόρα Μπακογιάννη με το παχύ σ και το έντονο τζ απέβαλε στον Ενικό της Δευτέρας την υποτιθέμενη αστική ευγένεια και το ανατριχιαστικό χαμόγελο, διότι ανακάλυψε την αιτία της χρεοκοπίας μας: είναι ο ελληνικός λαός, και δη τα φτωχότερα μέλη του.
Ούτε δομημένα ομόλογα, ούτε θαλασσοδάνεια και χρηματιστήριο, ούτε PSI. Για τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία φταίνε όσοι καταψήφισαν την κυβέρνηση του ντάντι, το 1994:



4 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Την έχω δει την άθλια και μάλιστα το έχω αναρτήσει και στο φέις. Κι ακόμα να "πέσει" η σελίδα μου! Χαχα :) Το γέλιο είναι από νεύρα, μη φανταστείς.. Όπως έγραψα και στο φέις, θράσος και έπαρση, αφού βρίσκονται έξω από τα κάγκελα...

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Δεν φταίνε αυτοί. Καιροσκόποι, μιζαδόροι και αποστάτες υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι. Το κοπάδι που πίνει νερό στ' όνομά τους φταίει. Και είναι πολλά τα βαφτιστήρια, οι κολιγιές και οι κουμπαριές τους. Πώς το χτίσανε τόσα χρόνια το μαγαζάκι νομίζεις; Βλέπε Μαρκογιαννάκηδες, Κεφαλογιάννηδες και όλο το αλάϊ-μαλάϊ της μεγαλονήσου.
Η Ντορίτσα αρχίζει και χάνει τη σικάτη της ευγένεια και μ'αρέσει να τη βλέπω εκνευρισμένη. Της πάει το μπρουτάλ...

Λωτοφάγος είπε...

@ Πράγματι άθλια, Πέτρα! Και σίγουρα πιστεύει πως είναι καλύτερη από τον συνομιλητή της, επειδή είναι κόρη Μητσοτάκη. Μίλησε κανείς για οικογενειοκρατία; Εδώ, η κοιτίδα της.

Λωτοφάγος είπε...

@ Βλέπω, Μαρία, ότι αυτή την αισχρή συμπεριφορά της ψηφοθηρίας ακολουθούν και οι Συριζαίοι βουλευτές. Σε αγαστή συνεργασία με τους υπόλοιπους.
Ναι, ναι, και σε μένα αρέσει όταν πέφτουν οι μάσκες.