Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις, Στέλιο Κούλογλου;

Το πρωί διάβασα στο TVXS του Στ.Κούλογλου ένα άρθρο, για το οποίο θα ντρεπόταν ακόμα κι η Αυριανή της δεκαετίας του 1980. Σύμφωνα με "αποκλειστικές και απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες" της ιστοσελίδας, τον περασμένο Ιούλιο, η ΕΥΠ φρουρούσε το Νομισματοκοπείο "με εντολή Τσίπρα", για να μην μπουκάρει ο Λαφαζάνης και πάρει τα χρηματικά αποθέματα της χώρας!

Στις 14 Ιουλίου, γράφουν οι δημοσιογραφάρες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε σε εκδήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας. Το TVXS προφανώς δεν παρακολούθησε την ομιλία, αλλά τον κατηγορεί ευθέως ότι σκόπευε να αρπάξει τα αποθέματα. Φράσεις όπως "φέρετο να είχε αναφερθεί" και "φέρετο να είχε παρουσιάσει", δεν είναι απλά απαράδεκτες από γραμματικής πλευράς, αλλά επίσης αμαυρώνουν τη δημοσιογραφία. 

Εδώ, μόλις πληροφορήθηκε για το σχεδιαζόμενο ρεσάλτο
Άλλος μάρτυρας είναι ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος έχει μετατραπεί σε αξιόπιστο σύμμαχο της κυβέρνησης (Ζωή, λείπεις!). Μάλιστα έχει πλέον και την έγκριση του ΚΚΕ. Αυτός, λοιπόν, δήλωσε στο ΣΚΑΪ πως είχε πληροφορηθεί για το σχέδιο και είχε φτιάξει "ένα τείχος" με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ακούτε, βρε αχάριστοι; Ενώ εσείς κοιμόσασταν, αυτοί επαγρυπνούσαν επ' αγαθώ της πατρίδος!

Τέλος, η καλή ιστοσελίδα υπενθυμίζει ότι στις 25 Ιουλίου οι Financial Times "έκαναν λόγο για κρυφό πλάνο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, που είχαν καταστρώσει τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας"! Ως γνωστόν, χρόνια τώρα, η εφημερίδα αγωνίζεται για τη σωτηρία της Ελλάδας. Δεν θα άφηνε έναν Λαφαζάνη να της χαλάσει τα σχέδια.
Ύστερα από τις αποκαλύψεις αυτές, νομίζω πως φτηνά τη γλιτώσαμε τον Ιούλιο. Ούτε του Παππά μην το πείτε.

1 σχόλιο:

KOYKLITIS είπε...

Με την ΑΥΡΙΑΝΗ και το βούρκο της είχαμε συνηθίσει και ξέραμε πως να προφυλαχτούμε.
Με αυτόν τον τρισάθλιο που το παίζει ποιοτικός και αριστερός πως να φυλαχτείς;