Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Όταν τα παιδιά δεν μετρούν τα άστρα

Στην σελίδα τους στο φέισμπουκ, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δημοσίευσαν τη φωτογραφία του πρώτου γράμματος που έλαβαν για τον Άγιο Βασίλη.
Η μικρούλα δεν ζητά παιχνίδια και καταναλωτικά αγαθά. Ζητάει πολυτιμότερα πράγματα:


6 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Εύχομαι μόνο αυτό το γράμμα να μην αποδειχθεί παραμύθι.. Αμάν η καχυποψία μου..

airis είπε...

Μια μικρή καχυποψία έχω κι εγώ .... κοιτάζοντας το γραφικό χαρακτήρα...
Ένα κομμάτι του δεν είναι γραμμένο από παιδικό χέρι... σίγουρα!
Πάντως υπάρχουν πολλά παιδάκια που δεν ζητούν παιχνίδια αλλά ουσιαστικά πράγματα ... Εξαρτάται από τους γονείς και πώς τα μεγαλώνουν :))

Λωτοφάγος είπε...

Η πρώτη παράγραφος και η πρώτη φράση της δεύτερης είναι από άλλο χέρι. Τα υπόλοιπα γράφτηκαν από παιδί.
Τώρα, αν γράφτηκε καθ' υπαγόρευση, ποιος να ξέρει; Οι δάσκαλοι λένε, όμως, ότι στις εκθέσεις τους τα παιδάκια ζητούν σπαραξικάρδια πράγματα όλη αυτή την πενταετία της κρίσης. Ούτε τρενάκια ούτε μπάρμπι.

Mia Petra είπε...

Ναι, δεν διαφωνώ, σαφώς και θα ζητούν, αλλά στο συγκεκριμένο γράμμα, ακόμα και το χρώμα τού στυλό νομίζω ότι διαφέρει, ειδικά από εκεί που ξεκινούν τα κεφαλαία... Κι επίσης το "λάμδα" στην αρχή και στο τέλος, είναι γραμμένο αλλιώς.. Πάει, το κάναμε το γράμμα φύλλο και φτερό! Αχαχα! Καλημέρα :)

Λωτοφάγος είπε...

Πέρα από το λάμδα, ο γραφικός χαρακτήρας της πρώτης παραγράφου είναι επιμελημένος και τα γράμματα συμμετρικά, ενώ αργότερα γίνονται παιδικά και αυθόρμητα.
Αδικούμαστε: γραφολόγοι έπρεπε να σπουδάσουμε. Χεχεχε!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Προβάλλουμε και από την πλευρά μας το αξιόλογο θέμα σου στη στήλη «ΕΜΦΑΣΗ» του blog «Ευρυτάνας ιχνηλάτης». Η συγκεκριμένη στήλη (σ.σ. είναι αυτή με το σκίτσο που αναπαριστά ένα πιτσιρίκο που μοιράζει εφημερίδες!) βρίσκεται στην κάθετη πλαϊνή μπάρα του ιστολογίου μας και η προβολή γίνεται με απευθείας παραπομπή στο δικό σου ιστότοπο. Καλή συνέχεια…