Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

3 δισεκατομμύρια ευρώ στον Ερντογάν από την ΕΕ!

Από τα οποία εμείς θα πληρώσουμε τα 30 εκατομμύρια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει φράγκο για να καλύψουμε τις ανάγκες των προσφύγων. Θυμίζω ότι όσο ήταν υπουργός για το Μεταναστευτικό η Τασία Χριστοδουλοπούλου, οι φυλλάδες τύπου Πρώτο Θέμα την έβριζαν επειδή τάχα δεν είχε πάρει χρήματα από την ΕΕ, ενώ ο διορισμός του Γιάννη Μουζάλα στη θέση της, ως υπηρεσιακού υπουργού, συνοδεύτηκε με μεγάλες προσδοκίες.

του Σατιρικού, από το Ποντίκι
 Οι "εταίρες" μας, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, ζητούν κάθε τόσο νέα προαπαιτούμενα, για να μας δώσουν χρήματα. Εν ολίγοις, σώσαμε, ταΐσαμε, ντύσαμε και καταγράψαμε 750.000 δύστυχους πρόσφυγες, χωρίς φράγκο από τα φασισταριά που υψώνουν τείχη παντού!

του Soloup, από το Ποντίκι

Αλλά και η Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία δεν αναγνωρίζεται ως κράτος από την Τουρκία, θα πληρώσει άλλα 3 εκατομμύρια! Κι ας βρίσκεται επίσης σε μνημονιακό καθεστώς.
Ο Ερντογάν θα πάρει επίσης συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και κατάργηση της βίζας για τους τούρκους πολίτες περίπου μέχρι τον Οκτώβριο.

του Πάνου, από το Ποντίκι

Αν ρωτάτε γιατί λέω διαρκώς "θα πάρει ο Ερντογάν", σας απαντώ ότι όλα αυτά θα γίνουν χωρίς προαπαιτούμενα το σεβασμό στα δημοκρατικά δικαιώματα ή άλλα τέτοια θηλυπρεπή. Θα τα πάρει χωρίς κανέναν έλεγχο, πριν ή μετά!

"Μπαμπά, τι είνα διεθνής πολιτική;"
"Είναι ένα παιχνίδι, όπου στο τέλος κερδίζει πάντα η Τουρκία, παιδί μου". 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η ΕΕ για την οποία αφανιζόμαστε!

Λωτοφάγος είπε...

Κι η ΕΕ που αυτοκαταστρέφεται. Αφού ποτέ δεν υπήρξε πραγματική ένωση λαών.