Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Βίβα Ρένα!

Αυτοδιοικητικές εκλογές Μαΐου 2014: τότε που ελπίζαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πολεμούσε τη διαπλοκή. Έστω πως θα έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους. Και ψηφίσαμε την κολλητή του Τσίπρα για περιφερειάρχισσα.
Μετά, σιωπή. Για μήνες.

Ιούλιος 2015: το Πεδίο του Άρεως γεμίζει με οικογένειες προσφύγων, που ζουν σε άθλιες συνθήκες. Δεν περιμένεις κάτι από τον Καμίνη, ο οποίος είχε παλαιότερα αρνηθεί στους άστεγους να καταφύγουν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου για να προφυλαχτούν από το χιονιά.
Περιμένεις, όμως, από τη Ρένα Δούρου. Που είναι νέα, ωραία και δυναμική. Σιωπή και πάλι.

Μπορεί, λες, να είναι απασχολημένη με τα σκουπίδια. Ξέρεις, αυτά που επρόκειτο να δοθούν από τον προκάτοχό της Γ. Σγουρό στον Άκτορα για καύση. Η συμφωνία είχε παγώσει μετά την εκλογή της. Τώρα, λες, θα γίνει ένας σοβαρός σχεδιασμός, ώστε να λυθεί το πρόβλημα με λύση περιβαλλοντικά σωστή. Σιωπή και πάλι.

skoupidia.Nick-Paleologos.sooc_

Μέχρι που το περιοδικό UNFOLLOW αποκαλύπτει τον Ιούλιο ότι η Ρένα Δούρου κι ο Χρήστος Καραμάνος αποφάσισαν να αναθέσουν απευθείας στη... SIEMENS τον κεντρικό έλεγχο των φαναριών της Τροχαίας, με κόστος 3.544.199 ευρώπουλα! Ο στημένος διαγωνισμός βγαίνει στο φως και η περιφερειάρχισσα υπόσχεται να εξετάσει αν η σύμβαση ζημιώνει το δημόσιο. Την ίδια στιγμή, όμως, διατάζει ΕΔΕ, για να βρει από ποιους διέρρευσε η συμφωνία! Οι δύο υπάλληλοι Γ. Μαυρογιαννίδης και Α. Κουτσούρης λαμβάνουν εντολή να υπηρετήσουν σε άλλους τομείς.

Εκτός από τα φανάρια και τη Μίζενς, μαθαίνουμε ότι ο Αποτεφρωτήρας Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων θα ανατεθεί σε εταιρεία του Λεωνίδα Μπόμπολα, ενώ η διαχείριση των απορριμμάτων θα ανατεθεί στον... (προσθέστε εσείς το όνομα)

Δεν ξέρω τι είναι πιο καταστροφικό: το Μνημόνιο 3 ή η ταχύτητα με την οποία διαφθείρονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;


5 σχόλια:

Velvet είπε...

Τα μεταλλαγμενα (πολιτικα) προιοντα που αρχιζουμε να βαζουμε στο πιατο μας

Λωτοφάγος είπε...

@ Χαχαχα! Πολύ καλή μεταφορά, Velvet.

KOYKLITIS είπε...

Θα έλεγα ότι πέφτω από τα σύννεφα αλλά επειδή με ξεπερνάνε αυτά που διάβασα μάλλον θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Λωτοφάγος είπε...

@ Χαχαχα! Κλασική ατάκα πλέον, Κουκλίτη.

Mia Petra είπε...

Βρε τι "βίβα Ρένα".
"Εις υγεία στο κορόιδα", που λένε και στο χωριό μου..