Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!

Το πρωί, πηγαίνοντας να ψηφίσω, ήλπιζα ένα 51%. Τίποτε περισσότερο.
Στο εκλογικό κέντρο είδα τους οπαδούς του ΚΚΕ να συμπεριφέρονται σαν τραμπούκοι της Δεξιάς και πολύ πικράθηκα.
Απόψε, όμως, νιώθω πανευτυχής, διότι ο λαός αυτός αντιστάθηκε στην κατατρομοκράτηση που του ασκούσαν τα βοθροκάναλα, στον ασφυκτικό εκβιασμό μέσω των κλειστών τραπεζών και στις απειλές ότι οι εταίρες θα πετάξουν τη χώρα έξω από την ΕΕ.
Και ανέκτησε την αξιοπρέπειά του. Για τον ίδιο και για κανέναν άλλο.

Νιώθω όπως αυτή η συμπαθέστατη γιαγιάκα, της οποίας τη φωτογραφία ανέβασε στο τουίτερ ο @itoguille από την Ισπανία:

7 σχόλια:

Mia Petra είπε...

YES!!!!!!!!!

Mia Petra είπε...

...μέσα από ένα συντριπτικό (για τον Αντωνάκη)...ΟΧΙ !

Λωτοφάγος είπε...

@ Χαχαχα! Μεγάλη βραδιά απόψε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμπεριφέρονται σαν τραμπούκοι.
Είναι τραμπούκοι τα μελη του ΚΚΕ.

Παναγιώτης είπε...

Μεγάλη νίκη το 61.31% με όλες τις εκλογικές περιφέρειες να ψηφίζουν ΌΧΙ. Εφόσον ξεπεράσαμε το 60% θεωρώ ότι υπάρχει και εντολή ρήξης στο τσεπάκι. Ήδη έγινε αναπροσαρμογή του κουρέματος των κρατικών ομολόγων για τον ELA, που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά. Έχει τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας. Ας την εκμεταλλευτεί!
Καλό βράδυ.

ΥΓ: Το ΚΚΕ το αφήνω ασχολίαστο για ευνόητους λόγους. Η γραμμή για άκυρο ξεβράκωσε πλήρως και ολοκληρωτικά αυτό το κόμμα.

Λωτοφάγος είπε...

@ Σέβομαι τους ψηφοφόρους του οι οποίοι πέρασαν μια ολόκληρη ζωή στα ξερονήσια και στις φυλακές, Ανώνυμε. Οι νεότεροι, όμως, αυτοί που είδα την Κυριακή, είναι ασυγχώρητοι και έδωσαν τη χαριστική βολή στο κόμμα τους.

Λωτοφάγος είπε...

@ Παναγιώτη, την ίδια άποψη έχω κι εγώ. Η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί την αποφασιστικότητά μας και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο πολιτικός πολιτισμός σταματάει εκεί που αρχίζει ο τραμπουκισμός των λακέδων των τραπεζών.