Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Εκεί ψηλά στον Υμηττό...

Την ίδια ώρα που οι Σταθάκηδες κι οι Παπαδημούληδες δηλώνουν με στόμφο πως όσοι καταψήφισαν πρέπει να παραιτηθούν, ο Τσίπρας δηλώνει πως θα συνεχίσει μέχρι να επικυρωθεί η συμφωνία με κυβέρνηση  μειοψηφίας, οι Συριζαίοι τρώγονται μεταξύ τους και ο λαός είναι ακόμα σοκαρισμένος από το ΟΧΙ που του έτριψε κατάμουτρα το Γκόλουμ,


η Ελλάδα καίγεται! Και φυσικά καίγεται ξανά ο Υμηττός με τα πολλά μυστικά, όπου εμπλέκονται η Μονή Πετράκη, η Εκκλησία της Ελλάδος, το παραδικαστικό, η Αντωνία Ηλία και άλλα καλά παιδιά. Κάτι λίγα γράφει εδώ.

Η φωτογραφία είναι από το Διάστημα και δείχνει τις εστίες της Λακωνίας και του Υμηττού

Δυστυχώς, ούτε κι αυτή τη φορά έγινε ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, ούτε και τώρα φορολογείται η Εκκλησία, ενώ συνεχίζουμε να μισθοδοτούμε τους παπάδες, είτε πιστεύουμε στη θρησκεία τους είτε όχι.

Το πιο αστείο είναι πως ο Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής πλέον, έγραψε στο τουίτερ: "Πρώτη φορά Αριστερά, με την Ελλάδα failed state. Οικονομική κατάρρευση, πυρκαγιές, παράνομη μετανάστευση, διάλυση και όποιος αντέξει".
Μέσα σε πέντε μήνες κατάφερε αυτή η άθλια Αριστερά να διαλύσει ένα ευνομούμενο και εύπορο κράτος; Μιλάμε για άθλο!
Προφανώς, το ίδιο πιστεύουν και κάτοικοι του Καρέα -παρεμπιπτόντως, ο Καρέας δεν είναι πια δάσος;;;- οι οποίοι την πέσανε στον Λαφαζάνη:

http://tvxs.gr/news/ellada/frastiki-epithesi-katoikon-toy-karea-ston-lafazani


Υ.Γ. Επί τη ευκαιρία, αν θέλετε να μάθετε ποιοι ευρωβουλευταράδες ψηφίσανε ΟΧΙ στις γερμανικές αποζημιώσεις, διαβάστε εδώ.

2 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Ο αλήτης ο Κούλογλου δεν έχασε την ευκαιρία και αυτος να δυσφημίσει τον Λαφαζάνη. Όσο για τους κατοίκους του Καρέα, ξέρουμε άραγε τι καπνό φουμάρει κάθε ένας από αυτούς; Δεν ξέρουμε αλλά και μόνο οτι βρ΄καν να την πέσου νστον Λφαζάνη επειδή πήε στον τόπο των πυρκαγιών, μάλλον για φασισταριά μου φαίνονται.

Και εδώ η γνώμη μου

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/07/blog-post_17.html

Λωτοφάγος είπε...

@ Και πασόκους θα τους έλεγα. Πάντως εχουν το σύνηθες κοιλαράδικο σουλούπι του "όσα φάμε, όσα πιούμε...". Τα σπίτια που κάηκαν είχαν χτιστεί μέσα ή δίπλα στο δάσος.