Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ο καθρέφτης των ψηφοφόρων του

"Νεομνημονιακό σούργελο" αποκάλεσε ο Γρηγόρης Ψαριανός τη Θεανώ Φωτίου, όταν εκείνη τον κατηγόρησε ότι "είναι με τους δανειστές". Κατόπιν τούτου, η υφυπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποχώρησε λέγοντας, "δεν με χρειάζεστε σε τέτοιο πάνελ".



Δεν θα επαναλάβω τη φράση, "Κανένας υπουργός ή βουλευτής δεν θα έπρεπε να πηγαίνει στα βοθροκάναλα όσο αυτά δεν πληρώνουν για τις συχνότητες".
Θα παρατηρήσω απλώς ότι οι τραμπούκικες κινήσεις, η λεκτική βία και οι άναρθρες κραυγές του βουλευτή -πρώτα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με το Ποτάμι-  είναι τόσο αγοραίες, ώστε προκαλούν αηδία.
Πρόσφατο είναι εξάλλου το εμετικό τουίτ που έγραψε -με ψευδώνυμο φυσικά- βρίζοντας χυδαία  τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:
«Ποια ειναι η Μεγαλυτερη Καργιολα, το Κορυφαιο Σιχαμα, η Πιο Κομπλεξικη Και Αγαμητη Γελαδα, το Πλεον Αηδιαστικό Θηλυπρεπες Αφυλο Ζωο, το Απυθμενο Ξεπατοκαλαθο, η Τριχωτη Ουρακοτανγκα που δικαιωνει τη θεωρια του Δαρβινου? Α, ναι, ξεχασα… Στο χωρο της ελληνοφρενους πολιτικης σκηνης, ε?»
δημοσίευση είναι από το μπλογκ του Γιάννη Χάρη)

Ωστόσο, 11.235 έλληνες πολίτες τον ψήφισαν και στις τελευταίες εκλογές, ενώ χιλιάδες άλλοι επικροτούν αυτή τη συμπεριφορά, μα ψήφισαν άλλα κόμματα. Την επικροτούν επειδή ταιριάζει με τη δική τους ή επειδή εθίστηκαν σε αυτήν βλέποντας εκπομπές όπως το Online;  Μάλλον και τα δύο.

Σημείωση: Το βιντεάκι δεν περιλαμβάνει τη δήλωση μετανοίας του Ψαριανού, ο οποίος δηλώνει ότι δεν ανέχεται να τον αποκαλούν γερμανοτσολιά και εθνοπροδότη, επειδή ο πατέρας του "πέθανε από βασανιστήρια στη Μακρόνησο". Δηλαδή οι πράξεις των προγόνων ξεπλένουν ή  καταδικάζουν εκ προοιμίου τις δικές μας. Πρωτότυπη ιδέα!

10 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Νομίζω οτι είναι κάπως περιττό να συζητάμε για αποδεδειγμένους αλήτες, φασίστες, σκουλήκια του υπονόμου. Έχουν αποδείξει τι είναι. Το μόνο που "εκπλήσσει" είναι που τα γνωστά κανάλια τους καλούνε ακόμη.

Το πρόβλημα μας τώρα όμως είναι οτι η Φωτίου και η κυβέρνηση όντως πάνε σε νέον μνημόνιο. Άσε που η Φωτίου είπε το ανεκδιήγητο, οτι ο Τσίπρας είναι ένας ηγέτης που γεννιέται κάθε 100 χρόνια! Αυτό λέγεται γλείψιμο στην καθομιλουμένη. Αν το πιστεύει κιόλας πραγματικά, τότε πρόκειται περί βλακείας!

KOYKLITIS είπε...

Σκέψου ότι αυτός ο γλοιώδης και θρασύς τύπος ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη βουλή,όπως βουλευτές της σημερινής αριστερής κυβέρνησης είναι ο Μητρόπουλος ο Μιχελογιαννάκης και κάμποσοι ακόμα...
Να πούμε Λωτο και ένα μπράβο στην Τρέμη που δεν του χαρίστηκε μετά από αυτή του τη χυδαία συμπεριφορά.
Να λέμε και τα καλά των κακών...

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, κακώς ασχολείσαι με σκουλήκια της πολιτικής. Και μόνο που αναπαράγουμε τις κομπλεξικές κορώνες του, μόνο αξία του δίνουμε. Του αξίζει να πνιγεί στο βόρβορο των πράξεων του!

Mia Petra είπε...

Υποψιάζομαι ότι ο Ψαριανός γουστάρει την Κωνσταντοπούλου και τη βρίζει από αντίδραση !( ή για ξεκάρφωμα..) :))

akrat είπε...

έτσι είναι όπως τα λες

Λωτοφάγος είπε...

@ Όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή, Κερασιά: κάθετι βαθμολογείται, σχετιζόμενο ή συγκρινόμενο με κάτι άλλο.
Σε σύγκριση με τους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων και τους πρωθυπουργούς των τελευταίων δεκαετιών, ο Τσίπρας είναι σαφώς καλύτερος.
Δεν νομίζω ότι η Φωτίου τον γλείφει. Το πιστεύει.

Τα κανάλια τούς καλούν, επειδή εκπαιδεύουν τους τηλεθεατές σε παρόμοια συμπεριφορά. Η κυβέρνηση φταίει, που τους άφησε να κάνουν παιχνίδι τόσους μήνες. Δεν νομίζω, όμως, να έγινε τυχαία. Κάποιοι κωλυσιεργούσαν σκόπιμα. Θα δείξει.

Η συμφωνία θα είναι σύμφωνη με τις επιθυμίες των Ελλήνων. Από το 2007 τούς δόθηκαν τέσσερις ευκαιρίες να πετάξουν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας διάφορους Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες, Βαγγέληδες και Αντωνάκηδες.
Δεν το έπραξαν, και το πληρώνουμε όλοι.
Επίσης θέλουν ευρώ χωρίς μέτρα. Σε αυτή τη ζωή δεν γίνεται.
Αν θες να είσαι πρόβατο, μείνε στο μαντρί, με τις γνωστές επιπτώσεις όμως.
Και το χειρότερο; Μετά την όποια συμφωνία, θα κατασπαράξουν τον Τσίπρα. Σε αυτή τη συμπεριφορά τους εθίζουν τα κανάλια.

Λωτοφάγος είπε...

@ Πολλοί και για πολύ καιρό γράφουμε, Κουκλίτη, για τα πασοκικά κουρέλια που έχουν μαζέψει εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν μαζεύεις τέτοια βαρίδια, καταλήγεις στο βυθό.

Ναι, παραδόξως η Τρέμη δεν του χαρίστηκε. Προφανώς την εξόργισε η κίνηση. Θυμίζει τραμπουκισμό σχολικό ή αυταρχικούς δασκάλους.

Λωτοφάγος είπε...

@ Δεν στηλιτεύω τον Ψαριανό, Μαρία μου. Δεν θα είχε κανένα νόημα. Τους ομοϊδεάτες του στηλιτεύω. Δεν φύτρωσε, ψηφίστηκε. Επανειλημμένα.
Αυτοί που τον κάνουν χάζι είναι πολύ περισσότεροι από τους ψηφοφόρους του. Είναι αυτοί που μας κάνουν δύσκολη τη ζωή και την υποβαθμίζουν. Αυτοί που θα προσπαθήσουν να επιπλεύσουν με κάθε κυβέρνηση. Και ήδη το κάνουν.

Λωτοφάγος είπε...

@ "Αυταρχική κυρία" κλπ, Πέτρα; Χαχαχα! Δεν αποκλείεται. Πώς λέει το τραγούδι, "Στο θολωμένο μου μυαλό..."; Κάπως έτσι.

Λωτοφάγος είπε...

@ Πρέπει να αντιδράσουμε, Ακράτ. Αρκετά μας δηλητηρίασαν αυτοί και οι ψηφοφόροι τους.