Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Θα είστε εκεί;

Αύριο συγκεντρωνόμαστε στα Προπύλαια, για να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους της Χαλκιδικής που αγωνίζονται εδώ και χρόνια να σώσουν τον τόπο τους, παρά την καταστολή και τις συλλήψεις.
Αφορμή είναι η κάθοδος των εργαζομένων στα μεταλλεία της Eldorado Gold (λέγε με Μπόμπολα), οι οποίοι πιστεύουν ότι θα μπορούν να επιβιώσουν στην κατεστραμμένη περιοχή, αρκεί να έχουν δουλειά.
Ευκαιρία να δείξουμε ότι δεν στηρίζουμε τον αγώνα μόνο με το πληκτρολόγιο.
Με τη μαζική μας παρουσία, θα πιέσουμε την κυβέρνηση να πάρει θέση υπέρ του αληθινού δημόσιου συμφέροντος και να μην θέτει τα ΜΑΤ στην υπηρεσία της Eldorado Gold.

5 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Αν δεν με απατά το μυαλό μου, θα είναι εκεί ο Άδωνις (σύμφωνα με δήλωση του, επειδή είναι και φερέγγυο άτομο), ο επαναστάτης χωρίς αιτία.. Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Λωτοφάγος είπε...

@ Είναι ήδη στη Μεσογείων, κοντά στους εργαζόμενους!! Κυκλοφορεί φωτογραφία του με κράνος μεταλλωρύχου. Χαχαχα!
Χρόνια πολλά, Πέτρα μου.

KOYKLITIS είπε...

Βρίσκομαι εκτός έδρας αλλά είμαι στο συλλαλητήριο και συμπαραστέκομαι πνευματικά.
Προσοχή μη και δείρουν τα ΜΑΤ το Χατζηαβατη Αδωνη.
Περιφρουρείστε τον.

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Εννοείται πως θα είμαστε εκεί, κι όσοι νομίζουν πως το πρόβλημα δεν τους αφορά άμεσα, θα ξυπνήσουν απότομα όταν οι "μπουλντόζες" θα φανούν έξω απ' την πόρτα τους. Την οδύσσεια των κατοίκων της Χαλκιδικής, την κρύβουν επιμελώς κι όσο εμείς κλείνουμε τα μάτια και το στόμα μας, γινόμαστε συνένοχοι.

Λωτοφάγος είπε...

Δυστυχως, Κουκλίτη και Μαρία, έγινε αυτό που φοβόμουν: οι καταληψίες της Πρυτανείας τσακώθηκαν με κάποιους από τη συγκέντρωση και τα ΜΑΤ βρήκαν ευκαιρία να δράσουν!