Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

American bar!

  • Ο Λεωνίδας Μπόμπολας συνελήφθη για φοροδιαφυγή, πλήρωσε 1,8 εκατομμύρια που είχε πρόχειρα και βγήκε. Ευτυχώς, γιατί θα είχαμε συγκέντρωση του Ποταμιού με πανό Je suis Bobolas. Είναι τα πρώτα χρήματα που εισπράττονται από τη Λίστα Φαλτσιανί (άλλως Λαγκάρντ), μετά το ΦΠΑ που είχε πληρώσει ο Βαξεβάνης από τις πωλήσεις του Hot Doc, όπου δημοσιεύονταν τα ονόματα.

 από το Phototrol.blogspot.gr
  • Το κτήριο της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, καθώς και οι λογαριασμοί της κινδυνεύουν με κατάσχεση, λόγω χρεών προς τρίτους, Η Νουδούλα το διαψεύδει. 
  • Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε κτήριο όπου στεγαζόταν και η εφορία για τον μεγάλο πλούτο στο Μαρούσι. Ο διαχειριστής, γνωστός επιχειρηματίας (η υγιής επιχειρηματικότητα, αν έχετε ακουστά), δεν πλήρωνε το ρεύμα ως όφειλε.
  • Η Σκοτεινή ε,... συγγνώμη, Φωτεινή Πιπιλή αποκάλεσε τον Σαμαρά "και γ..ώ τα τεκνά", ενώ δήλωσε ότι δεν της αρέσει ο Βαρουφάκης. Τώρα εξηγείται γιατί ο Γιάνης εξαφανίστηκε τελευταία!
  • Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει το Άξιον εστί. Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι πως όλοι του επιτίθενται, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος θέλει διακαώς να μένει στην επικαιρότητα. Υπενθυμίζω ότι και ο Μάνος Χατζιδάκις είχε δώσει κάποτε τραγούδια στον Φλωρινιώτη.
  •  Ο υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης καρατόμησε τελικά τον Σωτήρη Χατζάκη από το Εθνικό Θέατρο -αφού δεν είχε την αξιοπρέπεια να φύγει μόνος του. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κώστα Μποτόπουλου, μετά τις δηλώσεις του για τα ταμειακά αποθέματα της Ελλάδας.
  • Ο Άρης Χατζηστεφάνου έγραψε στο τουίτερ ότι η ΝΔ χρωστάει μέχρι και τα διαφημιστικά σποτ. Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι πως το βίντεο στο οποίο παραπέμπει περιγράφει το σενάριο που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή:

  • Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Δασούλας κατέθεσε αίτηση αναίρεσης της απόφασης που αθώωσε τους 4 ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για το θάνατο του Νίκου Σακελλίων το 2008. Έχω γράψει κι άλλες φορές για αυτόν τον άδικο θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.
  •  Οι δήμαρχοι βγήκαν στα κεραμίδια επειδή ο αναπλ.υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας ζήτησε να μεταφερθούν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα Ελλάδος για 3 μήνες με επιτόκιο 2,5 %, αλλά δεν είχαν βγάλει κιχ όταν ο Βενιζέλος είχε κουρέψει τα αποθεματικά με το PSI. Πέρα από αυτό, όμως, το The Press Project αποκάλυψε ότι τη μεταφορά είχε υπογράψει ήδη από το καλοκαίρι ο Α.Σαμαράς, κατόπιν απαίτησης της Τρόικας!
Απορία: ο τέως πρωθυπουργός πρόσφατα είπε πως, "σε 2,5 μήνες αυτοί γκρέμισαν ό,τι χτίσαμε εμείς σε 2,5 χρόνια". Να περιμένουμε κι άλλα κρυμμένα τιμαλφή ή τελειώσαμε;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο βλέπω αυτό το σποτάκι της νδουλας, τόσο πιστεύω ότι όλα όσα γίνονται είναι βάσει σχεδίου.. και το συμπέρασμα είναι ότι αυτοί που έουν χρεωκοπήσει και ως κόμμα επιθυμούν διακαώς καταστροφή της χώρας με την ελπίδα να ξαναγίνουν κυβέρνηση.

Λωτοφάγος είπε...

@ Είναι σκανδαλωδώς προφητικό!
Εδώ που τα λέμε, αυτοί που χρεωκόπησαν ως κόμμα, δεν έχουν και δουλειά να κάνουν -εκτός βεβαίως από το να τρώγονται μεταξύ τους. Είναι και υπαρξιακό το πρόβλημα.:))

Mia Petra είπε...

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά ο Αντώνης έχει αρχίσει εντατικές επανεμφανίσεις. Άρα γνωρίζει ότι μας σπάει τα νεύρα και προφανώς το κάνει επίτηδες. Ανάμεσα σε όλα τα ενδιαφέροντα σου θέματα, ακόμα απορώ κι εγώ, γιατί ο Μίκης θέλει να είναι στο προσκήνιο, σώνει και ντε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάθε φορά που (επαν)εμφανίζεται, μου ξανά θυμίζει την εποχή που είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ κι εκεί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι (πρωτότυπο!) Καλημερούδια :)

Woman in Blogs είπε...

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν....
Οι ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, τα θύματα (την) πληρώνουν παντού, ο Θεοδωράκης, όπως και το φεστιβάλ της ΚΝΕ, αδυνατούν να βρουν νέα παιδιά με φωνή, πριν τα πολτοποιήσει το star system... Κι ο λαός χορταίνει με ένδοξα παρελθόντα, επιβιώνει πηγαίνοντας όπου πάει ο άνεμος, και οι Άνθρωποι αγωνίζονται...

Λωτοφάγος είπε...

@ Ε, στέρεψε από λεφτά η παρέα του. Θέλουν διακαώς την εξουσία, διότι συνήθισαν να τρώνε με δέκα μασέλες!
Ο Μίκης πάσχει από το γνωστό ξεμώραμα.
Καλή σου νύχτα, Πέτρα.

Λωτοφάγος είπε...

@ Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, Woman in Blogs. Και είναι περίπου ίδιοι παντού. Οι συνθήκες ζωής τους και η κουλτούρα είναι διαφορετικές σε κάθε τόπο.
Τα νέα παιδιά γαλουχήθηκαν με το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και ονειρεύονται σταριλίκια. Πώς να ικανοποιηθούν με συναυλίες σε μικρούς χώρους;
Όσο για τον Μίκη, είπαμε: έχει ξεμωραθεί εδώ και χρόνια. Πιστεύει ότι όλη η Ελλάδα κρέμεται από τα χείλη του και τις σοφίες που ξεστομίζει.