Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Φέρτε κι άλλους Παπασταύρους!

"Μακάρι να είχαμε κι άλλους δέκα Παπασταύρους (!!) στην Ελλάδα", είπε ο τέως (το γράφω μήπως το χωνέψει κάποτε) πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στη Βουλή. (τι εστί Παπασταύρος; εδώ)
Από τότε που ο Αντωνάκης έγινε τέως, οι βουλευτές τον βλέπουν συχνότερα, από όσο όταν ήταν εν ενεργεία! Και, βεβαίως, με τη δήλωση "ανήκω στην αντρική σχολή", επέστρεψε στο στιλ του τζάμπα μάγκα. 
Οι δικοί του τον χειροκρότησαν, ακόμα και όταν η Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι δεν θα ανεχτεί ξανά σεξιστική συμπεριφορά. Θα ήταν ενδιαφέρον αν γινόταν άμεσα μια δημοσκόπηση για την άποψη των Ελληνίδων επί του θέματος.
Το γεγονός ότι ανέβαλε το ταξίδι του στις εγκαταστάσεις της Eldorado Gold στη Χαλκιδική, ακριβώς επειδή έπρεπε να πάει στη Βουλή, καταγράφεται ως επιτυχία της κυβέρνησης.

Η οποία  Eldorado Gold έχει ήδη γλιτώσει τουλάχιστον 1,7 εκατομμύρια σε φόρους προς την Ελλάδα, αξιοποιώντας το φορολογικό καθεστώς της πατρίδας του Ντάισελμπλουμ! Χάρη στις θυγατρικές - μαϊμού που έχει στήσει στην Ολλανδία, θα συνεχίσει να φοροδιαφεύγει και να καταστρέφει τη Χαλκιδική.

Έναν Σήφη είχατε να φροντίσετε και τον αφήσατε να πεθάνει, σύντεκνοι; Ντροπή!

Γιατί φωνάζετε για το δάνειο των 36 εκατομμυρίων που πήρε η Καθημερινή; Δείτε το αισιόδοξα: ετοιμάζεται να πληρώσει αναδρομικά για τις συχνότητες και τις διαφημίσεις!

Αν κάθε καταθλιπτικός στούκαρε από ένα αεροπλάνο/αυτοκίνητο/μηχανάκι/καράβι, ο πλανήτης θα βρισκόταν ήδη στη Μετά Ανθρωπότητα εποχή! Μην μας παραμυθιάζετε, λοιπόν, για να αποφύγετε τις αποζημιώσεις. Φαίνεται πως, εκτός από σαπιοκάραβα υπάρχουν και σαπιοαερόπλανα!

Υ.Γ. Δεν θα τον βρω εκείνον τον χαμένο που κάθε χρόνο μας κλέβει μια ώρα από τη ζωή μας;

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Χείμαρρος είσαι, Λωτοφάγε!!

Παρακολούθησα χθες το κανάλι της Βουλής λίγο αφού σημειώθηκε αυτή η ένδειξη " αντρισμού " (αδυναμίας θα έλεγα εγώ) του Σαμαρά. Πολύ Κουτσαβάκης ρε παιδί μου!
Βέβαια, γελάω πολύ με τις αντιδράσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης και τις προσωπικές επιθέσεις εναντίων της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Τους έχει ταράξει στη νομιμότητα!

Αυτό πάλι με την πτώση του αεροπλάνου έχει γίνει πρώτο θέμα συζητήσεως! Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι κανείς δε φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι η ανθρώπινη ζωή πλέον δεν έχει καμία αξία για τις ανώτερες τάξεις. Στο όνομα του κέρδους χάθηκαν τόσες ζωές (λόγω μείωσης του κόστους είτε της κατασκευής και συντήρησης των εναέριων οχημάτων είτε της φροντίδας και ελέγχου του προσωπικού)

Τέλος πάντων, να είσαι καλά, φίλε!

KOYKLITIS είπε...

Η απάντηση του Τσίπρα στην ευχή του Σαμαρά να είχαμε κι άλλους 10 Παπασταύρου, είναι για όσκαρ!
Εντάξει, υπάρχουν και σαπιοαεροπλάνα αλλά στην περίπτωση τούτη ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ο συγκεβερνήτης ήταν κάτι σαν το μίστερ Μπίμ!
Βέβαια την ευθύνη που τέτοιος τύπος πιλοτάριζε αεροπλάνο την έχει κατ΄ αποκλειστικότητα η εταιρία η οποία όμως, απ΄ ότι διαβάζω, θα αποζημιώσει τις οικογένειες των επιβατών-αν και καμιά αποζημίωση δεν κρίνεται ικανή να αναπληρώσει το χαμό αγαπημένων προσώπων.
Αν βρεις αυτόν που κάθε χρόνο μας κλέβει μια ώρα απ΄ τη ζωή μας φώναξέ με να τον γιαουρτώσουμε παρέα.

Λωτοφάγος είπε...

@ Ποτέ δεν είχε αξία, Έρασμε. Κάπου μεταξύ 1960-80 ξεγελαστήκαμε και ελπίσαμε πως κάτι θα άλλαζε. Δυστυχώς, η πτώση του... Υπαρκτού τούς απελευθέρωσε από κάθε δέσμευση.
Κι εγώ απολαμβάνω την Κωνσταντοπούλου όταν τους κάνει βαπόρια!

Λωτοφάγος είπε...

@ Πολύ φοβάμαι πως έχει πεθάνει πια, Κουκλίτη, αφού αυτή η βλακεία επιβλήθηκε πριν από 35 χρόνια πάνω κάτω. Πάντως, έχει την κατάρα μας.

Περιμένουμε εναγωνίως να ελεγχθούν οι χιλιάδες Παπασταύρου αυτής της χώρας.