Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Στα σύνορα όπως όλοι!

Μόλις το διάβασα και δεν αντέχω να μην το γράψω: 1.350 φύλλα πορείας έλαβαν ισάριθμοι καλομαθημένοι, για τα σύνορα. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Καμμένος το είχε εξαγγείλει, αλλά δεν τον πίστεψα: αυτά τα πράγματα είναι βαθιά ριζωμένα για να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη.
Τα τηλέφωνα έχουν σπάσει, λέει η ιστοσελίδα, μα ο Υπουργός είναι ανένδοτος!
Ακόμα και ο γιος του Γιάννη Πρετεντέρη, που υπηρετούσε στα... σύνορα Χολαργού-Παπάγου, πήρε το μαγικό χαρτάκι για να πάει στον Έβρο.
Κύριε Υπουργέ, αν καθιερώσετε αυτή την ίση μεταχείριση για όλα τα ελληνόπουλα, θα κερδίσετε την ευγνωμοσύνη χιλιάδων γονέων και την εκτίμηση ημών των υπολοίπων.
Το πελατειακό κράτος του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ δύσκολο να διαλυθεί, αλλά κάποτε πρέπει να γίνει η αρχή.

Γιατί άραγε ο συγκεκριμένος πολίτης φιλάει το χέρι του Βενιζέλου; Και, κυρίως, γιατί ο Βενιζέλος και οι παρατρεχάμενοί του χαμογελούν σαν να είναι μια συνηθισμένη ή οφειλόμενη πρακτική;  (η φωτπγραφία ανέβηκε στο τουίτερ από τον χρήστη Todos somos Griegos)

7 σχόλια:

Μαζεστίξ είπε...

Λωτοφάγε... δεν το πιστεύω!
Γράψαμε την ίδια ώρα κι οι δυο την ίδια ατάκα!
"Τα σύνορα Χολαργού-Παπάγου"!
χαχαχαχαχα

Θεούλης ο Καμμένος...

Διαχειριστής είπε...

Αυτός που φίλησε το χέρι του Βενιζέλου δεν σιχάθηκε; Μου θύμησε εκείνη τη φωτογραφία με τη γυναίκα που τη "χαρτζιλικώνει" ο Βαρδινογιάννης. Ποιος ξέρει σε τι ανάγκη βρέθηκε και τον βοήθησε ο Μπένι. Δυστυχώς, μια άδικη κοινωνία φέρνει πολλούς ανθρώπους σε αυτή τη θλιβερή θέση. Και όσοι έχουν εξουσία τους εκμεταλλεύονται άγρια την ανάγκη στην οποία οι ίδιοι τους οδήγησαν.

Διαχειριστής είπε...

Θύμισε!

KOYKLITIS είπε...

Αρχίζω να συμπαθώ τον Καμμένο ο οποίος δείχνει να θέλει να κάνει πράξη όσα έλεγε προεκλογικά.
Αν δεν είχε κι αυτό το κόλλημα με το όνομα της Μακεδονίας και το πάθος του για την ορθοδοξία θα έμοιαζε με αριστερό εξτρέμ που κατεβαίνει ακάθεκτος...από τα δεξιά και σκοράρει!
Αυτή η σκηνή με το χειροφίλημα δεν μου λέει τίποτα. Μέσα στους τόσους ηλίθιους αμετανόητους πασόκους όλο και θα υπάρχει και κάποιος χτυπημένος από τη νόσο του αλτσχάιμερ!

Λωτοφάγος είπε...

@ Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται, Γαλάτη. Κάτι παρεμφερές είχε πει η θεϊκή Ντένη στους Δύο Ξένους. Κάτι για τις φλοκάτες του Πενταγώνου.

Λωτοφάγος είπε...

@ Αν κάποιος σε ευεργετήσει, τον ευχαριστείς κατ' ιδίαν, Κερασιά, και όχι δημοσίως. Δεν ρεζιλεύεσαι. Το χειροφίλημα δείχνει δουλοπρέπεια ή άνοια!

Λωτοφάγος είπε...

@ Πάντως, Κουκλίτη, στο μεταναστευτικό και στο ζήτημα της ιθαγένειας ήταν πολύ ήπια η αντίδρασή του.
Άλτσχάιμερ, σίγουρα. Φαίνεται και στο χαμόγελο των άλλων.