Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μοϊκανάκης

Όταν τα παιδιά έχουν κέφια:

Συνάντηση Όσμπορν - Βαρουφάκη σήμερα. (από https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204255111712121&set=a.2084901756301.2114761.1057834196&type=1&theater)

4 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Ρε Λωτό, μεταξύ μας τώρα. Είναι βέβαιο οτι αυτός ο τύπος κάνει καλές διαπραγματεύσεις για το συμφέρον μας; Εμένα μου φαίνεται λίγο ... κάπως. Προχτές στις συνομιλίες τους έλεγε για τους Μόντυ Πάιθονς!!! Έχει καταλάβει τι τον στείλαμε να κάνει ή νομίζει οτι βρίσκεται στον κυβερνοχώρο και σχεδιάζει computer games; Ανησυχώ...

KOYKLITIS είπε...

Χαχα.
Ωραίος ο τύπος,και πέρα από την όποια σατιρική διάθεση μπορεί να τον αντιμετωπίσει κάποιος,το βέβαιο είναι ότι έφερε τα πάνω κάτω στις διαπραγματεύσεις που κάνει και το αποτέλεσμα είναι ορατό.
ΥΓ:Κερασιά και Κρίνοι,νομίζω ότι άδικα ανησυχείς.Ο φίλος είναι άπαιχτος.

Λωτοφάγος είπε...

@ Κερασιά μου, θυμήσου την προηγούμενη κατάσταση: ερχόταν το τρίο τροϊκάνο, μας επιθεωρούσαν, έκλειναν οι σταθμοί του μετρό, μπάτσοι παντού και στο τέλος έφευγαν αφήνοντας οδηγίες.
Όταν η κυβέρνηση πήγαινε στας Βρυξέλλας, έπαιρνε νέες οδηγίες και επέστρεφε.
Πάει τώρα αυτός ο τύπος σαν κουρσάρος, τους έχει ξεβολέψει, δεν περνάει πια ο κομφορμισμός τους, οι γυναίκες έχουν ξετρελαθεί μαζί του και γίνεται ντόρος.
Το τι θα πετύχει, θα φανεί στο τέλος. Δεν βιάζομαι. Πάντως, δεν ντρέπομαι πια.

Λωτοφάγος είπε...

@ Κουκλίτη, μας προσέχουν όλοι πια.
Έχουμε τον Αλέξη για τα σοβαρά και έχουμε και τον κουρσάρο για να τους εκνευρίζει. Υπάλληλοι είναι όλοι. Γιατί να τους σεβαστεί;
Μια χαρά τα πάνε για την ώρα.