Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πόσοι φοβούνται ακόμα τον "λύκο";

Τίποτε δεν του βγαίνει του Αντωνάκη:
  • Τον κίνδυνο του Grexit τον απαξιώνουν γνωστοί οικονομολόγοι, εφημερίδες με επικεφαλής τη  Handelsblatt, ακόμα και οι σύμβουλοι της Μέρκελ -πλην Σόιμπλε, φυσικά. 
  • Οι συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού δεν ήταν αναρχικοί, αλλά δύο εξώλης και προώλης τύποι, ο ένας εκ των οποίων είναι απότακτος αστυνομικός των... ΕΚΑΜ! Μούφα και η ιστορία με το πάρτι των Πυρήνων της Φωτιάς στον Κορυδαλλό, όπου ήταν προσκαλεσμένος ο Ξηρός, για να σχεδιαστεί η ομαδική απόδραση.
  • Οι κραυγές του Αντωνάκη περί ενός κόμματος που θέλει να κατεβάσει τις θρησκευτικές εικόνες, αλλά ο ίδιος δεν θα του το επιτρέψει, συνδέθηκαν με την αλήστου μνήμης περίοδο της Εικονομαχίας στο Βυζάντιο, η οποία κράτησε πάνω από έναν αιώνα και κόστισε χιλιάδες ζωές.
  • Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε στη Ρόδο μια φράση από τον Αίσωπο ("Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού"), οι αστοιχείωτοι της ΝΔ τη θεώρησαν χυδαιότητα και ντροπή!
  •  Το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο που μας χρωστά η Γερμανία υπολογίστηκε από το Der Spiegel στα 160 δισεκατομμύρια, από τους Ελβετούς στα 575 (!) δισεκατομμύρια και από τη σαμαροβενιζελική κυβέρνηση στα... 11 δισεκατομμύρια! Είπαμε ότι είναι περίοδος εκπτώσεων, αλλά μάλλον είναι περίοδος Γραικύλων, όπως γράφει κι ο Στάθης.
  • Δεν πρόλαβε ο Αντωνάκης να επιστρέψει από την πορεία της υποκρισίας στο Παρίσι, και έσκασε μύτη το Αλ Τσαντίρι, αναγκάζοντας τη Μαρία Σπυράκη να χαρακτηρίσει τον Λαζόπουλο "πάμπλουτο έμπορο του ανθρωπίνου πόνου". Παρόμοια συμπεριφορά επέδειξαν και οι συμπορευόμενοί του Ολάντ (με τη σύλληψη Γάλλου κωμικού) και ο Ερντογάν, που απαγόρευσε τη δημοσίευση του νέου εξωφύλλου με το σκίτσο του Μωάμεθ
"Τα πάντα συγχωρούνται"
Σκίτσο από το twitter

 Έχω αρχίσει να τον λυπάμαι. Ερείπιο θα βγει από αυτή τη δοκιμασία!

Αυτή είναι η αληθινή εικόνα των "διαμαρτυρόμενων" ηγετών του κόσμου (από το Infowar)

Υ.Γ. 1: Ο σημερινός σεισμός στο Μαρούσι, σε αχαρτογράφητο ρήγμα ελπίζω να μην έχει άλλες υπόγειες διασυνδέσεις. Λέτε να προοιωνίζεται κοσμοϊστορικές αλλαγές; Μήπως η Αττική θέλει να αποτινάξει το άχθος αρούρης;

Υ.Γ. 2: Ο ένας στους 5 ψηφοφόρους είναι άνω των 71 ετών, δηλαδή 2.160.690. Μαζί με όσους μετρούν από 60 έως 70 χρόνια, που είναι 1.502.912, φτάνουμε τα 3.663.602 ηλικιωμένους, από το σύνολο των 9.808.960 ψηφοφόρων. Καταλάβατε τώρα γιατί δεν έγινε εγκαίρως η εγγραφή όσων γεννήθηκαν το 1997; Ας μην είναι και τόσο σίγουροι, όμως, ότι θα έχουν 3,5 εκατομμύρια σίγουρες ψήφους, γιατί θα πέσουν από τα σύννεφα.

Υ.Γ. 3: Έκκληση στους Χανιώτες: Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό σας εκτός από τον Σταθάκη! Προτιμήστε τους.

Υ.Γ. 4: Αν δεν εγκαταλείπετε τη Δεξιά, οι ΑΝΕΛ είναι καλύτεροι από τη ΝΔ. Κι αν είστε δυσαρεστημένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύστε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για να τον σπρώξουμε αριστερότερα.
Ευχαριστώ.

4 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Όπως πάντα, εντοπίζεις τα σημαντικότερα, αλλά το ότι: "Το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο που μας χρωστά η Γερμανία υπολογίστηκε από το Der Spiegel στα 160 δισεκατομμύρια, από τους Ελβετούς στα 575 (!) δισεκατομμύρια και από τη σαμαροβενιζελική κυβέρνηση στα... 11 δισεκατομμύρια!" είναι το πιο σοβαρό και μακάρι να υπάρχει ακόμα τρόπος να δώσει την μάχη η επόμενη κυβέρνηση.

KOYKLITIS είπε...

Πάω στοίχημα πως μετά τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το Grexit θα απομακρυνθεί και από το μπλεσόι.
Για τον Ξηρό κάτι λέει σήμερα ο Κουφοντίνας...
Για τον πήδημα τον Αίσωπο και το πόσο αστοιχείωτοι είναι μέσα στη ΝΔ έχω να πω πως μάλλον στοχεύουν στους αστοιχείωτους, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι ίδιοι είναι τόσο τούβλα,αλλά πάλι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.
Φοβερό αυτό με το ύψος του κατοχικού δανείου και τη διαφορά στις εκτιμήσεις των ξένων με τους τους δικούς μας γραικύλους.
Οκτώ και σήμερα τους μένουν...

Λωτοφάγος είπε...

@ Γιατί απορείς, Πέτρα μου; Αυτά τα καθάρματα ξέρουν μόνο να γδέρνουν εμάς. Όταν πρόκειται για τον βεζύρη ή άλλους ισχυρούς, γίνονται χαλί για να τους πατήσουν.
Το ίδιο έγινε με κάτι εκατομμυριάκια που ο Βενιζέλος έδωσε στους Φιλανδούς ως μη ώφειλε, όπως και με τα χρήματα που μας χρωστούσε η Eldorado Gold, αλλά εμείς της τα χαρίσαμε, κάνοντας ακόμα και τις Βρυξέλλες να αγανακτήσουν!

Λωτοφάγος είπε...

@ Δεν πρόλαβα να διαβάσω τη συνέντευξη του Κουφοντίνα, Κουκλίτη.
Λες να ξέρουν τον Αίσωπο ο Μπαλτάκος κι ο Γαρουφαήλος; Χλομό το βλέπω. Δεν τους κόβω για διαβαστερούς. Είχα κάποτε έναν συμμαθητή με τέτοια φάτσα: μας ρουφιάνευε διαρκώς στη δασκάλα.