Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

"Μην ψηφίσετε μικρούς ανθρώπους"!

Απόψε, ύστερα από δύο περίπου χρόνια, είδα Αλ Τσαντίρι. Όχι από περιέργεια, αλλά επειδή βαριόμουν να σηκωθώ από την πολυθρόνα όπου διάβαζα εφημερίδα.

Ο Λαζόπουλος ήταν πολύ καλός! Μίλησε για όλους και για όλα: για τον Σαμαρά, τον ΓΑΠ, τον Άδωνη και τις μίζες από φαρμακοβιομηχανίες, για το ΛΑΟΣ και τις ερωτήσεις που διαβίβαζε στη Βουλή από βιομηχανίες όπλων, για τη λάσπη στον Χαϊκάλη, για τον Σταθάκη και τον Μητρόπουλο, για τον Ποταμάκη ("Μύκονο με ανησυχίες", τον αποκάλεσε!), για την τιμωρία του Καμμένου να μην προσκαλείται από τα κανάλια επειδή έφυγε από τη ΝΔ, για τα παπαγαλάκια και την πορεία στο Παρίσι.

Με αυτό τον τίτλο κυκλοφόρησε το Βήμα την Κυριακή. Μόνο ο ΔΟΛ ξέρει τόσο καλά πότε να εγκαταλείπει το πλοίο!

Έκανε μια ανασκόπηση όσων συνέβησαν από το 2009 έως σήμερα, για τα ψέματα του Σαμαρά πριν πάρει την εξουσία, για τη λύσσα του Άδωνη επειδή ο Λάκης παραδέχτηκε πως είχε δει το βίντεο του Χαϊκάλη και πως είχε βελτιώσει τον ήχο. Κατήγγειλε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να κάνει σάτιρα και δεν πρόκειται να πολιτευτεί.

Το... ψηφοδέλτιο της ΝΔ από τον χρήστη του τουίτερ "Ομάδα Μουρούτη"

 Η ομάδα του Αλ Τσαντίρι έφτιαξε ένα γράφημα που έδειχνε την εικόνα μετά τις εκλογές, όπως φαίνεται από τα έως τώρα δεδομένα:
από τη μια όλα τα μνημονικά κόμματα, από την άλλη μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από τη βάση ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛΛ και υπεράνω όλων να ίπταται... το ΚΚΕ.
Καταπληκτικό και ανατριχιαστικό ταυτόχρονα!
Στο τέλος, αφού προέβαλε σκηνές από την πυρκαγιά στο Norman Atlantic, πήρε μια φράση από έναν ναυαγό και μας παρότρυνε να ψηφίσουμε όποιο κόμμα θέλουμε, αλλά να μην ψηφίσουμε "μικρούς ανθρώπους".
Δεν ξέρω τι κατάλαβε το κοινό του. Τους έδωσε τροφή για σκέψη. Μακάρι να την έφαγαν και να τη μεταβόλισαν.

5 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Λαζόπουλου με μια αναδρομή από το 2009 μέχρι σήμερα και ανάλυση που θα τη ζήλευαν και οι καλύτεροι πολιτικοί σχολιαστές.
Το μελανό σημείο ήταν όταν αναφέρθηκε στο θέμα των καταθέσεών του λέγοντας ότι είναι καθόλα νόμιμος,θυμίζοντάς μας το Βουλγαράκη με το "νόμιμο και το ηθικό"...

Λωτοφάγος είπε...

Καλημέρα. Δεν το ξέρω το θέμα των καταθέσεων και δεν το πρόσεξα καν. Πολλή λάσπη πέφτει. Ας ασχοληθεί ο εισαγγελέας. Εμένα δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή.
Το μόνο που θέλω από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθαρση. Να διαλυθεί το καθεστώς της ατιμωρησίας. Θα το κάνει;

Παναγιώτης είπε...

Εξαιρετικός ο Λάκης χτες. Δεν περίμενα να μιλήσει τόσο καθαρά για τράπεζες, φαρμακοβιομηχανίες, ερωτήσεις του ΛΑΟΣ στη βουλή κά. Με εξέπληξε ευχάριστα!

ΥΓ: Για τον "Ποτάμη" το περίμενα να τον ξεμπροστιάσει και πάλι γιατί κατάλαβε από πολύ νωρίς το ρόλο του...

Διαχειριστής είπε...

Κι εμένα μου άρεσε πολύ και συμφωνώ σε όλα, ανατριχιαστικό και το γράφημα με την κατανομή των κομμάτων!

Λωτοφάγος είπε...

@ Παιδιά, ακούσατε πουθενά τον Λάκη να ομολογεί ότι έβγαλε λεφτά έξω; Κάποιος το έγραψε χθες βράδυ στο τουίτερ, το αναφέρει κι ο φίλος Κουκλίτης, αλλά δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Μόνο για έμβασμα προκειμένου να αγοράσει καρέκλες από Αμερική μίλησε.
Είδα ξανά την εκπομπή σήμερα (έχω Κόνεξ) και πάλι δεν άκουσα τίποτε για καταθέσεις έξω.