Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τι ήρθατε να κάνετε εδώ, κύριε Ντινόπουλε;

Είπα να δω χθες βράδυ στην τηλεόραση τα πλημμυρισμένα δυτικά προάστια, επιλέγοντας κάποιο κρατικό κανάλι φυσικά, και έπεσα πάνω στην επίσκεψη του Αργύρη Ντινόπουλου στο Περιστέρι, την οποία κάλυπτε το Σκάι..
Καθώς, όμως, απαντούσε στην ερώτηση της Σ. Κοσσιώνη αν έμεινε ευχαριστημένος από τον κρατικό μηχανισμό, οι πολίτες τον αναγνώρισαν και άρχισαν να του φωνάζουν "να φύγεις, να φύγεις"! Αρον-άρον παράτησε τον ρεπόρτερ ο δικός σου και έσπευσε να κατευνάσει τα πάθη. Όταν του θύμισαν ότι το ΠΑΣΟΚ κι η ΝΔ κυβερνούν τόσα χρόνια, αντέδρασε με τη γνωστή αλαζονεία: "Δεν θα απολογηθώ για το ΠΑΣΟΚ". 
Η απελπισία, όμως, σε κάνει ετοιμόλογο, και κάποιος απάντησε, "Απολογήσου για τη ΝΔ, τότε".
Τελικά, ο κύριος υπουργός αναγκάστηκε να φύγει κακήν κακώς και να αφήσει μόνους τους πολίτες "να μετρήσουν τις πληγές τους", όπως θά'λεγε κι ο ρεπόρτερ.
Δεν του έφτανε ο ΔΕΟΕΑΠ κι η Εφημερίδα των Συντακτών που τον κυνηγάνε, χθές τον έδιωξαν κι οι πλημμυροπαθείς. Καημένε Αργύρη!
Δείτε το βίντεο: http://www.tribune.gr/politics/news/article/84951/aganaktismeni-plimmiropathis-edioxan-ton-ntinopoulo-vinteo.html

2 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Ξύπνησε ο κόσμος... επιτέλους! Άιντε να δούμε τι θα δούμε!

Λωτοφάγος είπε...

@ Χμ, μην παίρνεις και όρκο, Πέτρα. Μέχρι αύριο μπορεί να το έχουν ξεχάσει.