Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το τέρας με τα ράσα

Πάνω από 100.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας στον προσωπικό υπολογιστή του Πολωνού αρχιεπισκόπου Γιόσεφ Βεσολόφσκι, που τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Η είδηση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Το Χωνί.


Ο Βεσολόφσκι υπήρξε νούντσιος (διπλωματικός εκπρόσωπος) του Βατικανού στον Άγιο Δομίνικο, στην Κόστα Ρίκα, στο Ουζμπεκιστάν και σε αφρικανικές χώρες. Εκεί ψάχνει τώρα το Βατικανό, για να βρει τους συνεργούς του. Η ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντελα Σέρα πιθανολογεί πως πρόκειται για τεράστιο δίκτυο παιδικής πορνογραφίας!
Είναι πια καιρός να αποδείξει ο πάπας Φραγκίσκος ότι πράγματι επιθυμεί να ξεβρομίσει την Καθολική Εκκλησία από αυτούς που εγκληματούν σε ανυπεράσπιστα παιδιά.
Ίσως είναι επίσης ευκαιρία να ξαναδεί εκείνη την περίφημη αγαμία του κλήρου.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Η Καθολική Εκκλησία ήταν τόσα χρόνια ο παράδεισος των παιδόφιλων. Τον τελευταίο καιρό ο πάπας Φραγκίσκος φαίνεται να προσπαθεί να το εξαλείψει αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θέλει πραγματικά να το κάνει αυτό και ότι θα το καταφέρει.

Λωτοφάγος είπε...

@ Πιστεύω ότι το θέλει. Δεν είναι, όμως, βέβαιο ότι μπορεί. Θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα. Ριζικά. Και δεν ξέρω αν έχει συμμάχους μέσα σε κείνη τη σφηκοφωλιά.
Καλό σαββατοκύριακο, Έρασμε.