Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Οι διεφθαρμένοι επικριτές μας

Η εφημερίδα FM Voice και ο ραδιοσταθμός Το Κόκκινο αποκάλυψαν σήμερα τεράστιο σκάνδαλο φοροδιαφυγής των  BMW, Mercedes και Opel, το οποίο ερευνά ήδη το ΣΔΟΕ, με το ελάχιστο προσωπικό που του έχει απομείνει. Το γερμανικό Der Spiegel είχε επίσης ασχοληθεί με το θέμα.

Συγκεκριμένα, την περίοδο 2011-14, οι τρεις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες εξήγαγαν στην Ελλάδα υπερπολυτελή αυτοκίνητα αξίας 90-100.000 ευρώ με τιμολόγια αξίας μόλις 10.000! Η υποτιμολόγηση φτάνει σε ύψος δισεκατομμυρίων, ενώ οι φόροι πολυτελείας που δεν πληρώθηκαν, μαζί με τα πρόστιμα, αγγίζουν τα 600 εκατομμύρια!


Η υπόθεση βγήκε στη φόρα όταν, τον περασμένο Ιανουάριο, η κυρία Καπετανίδου, μητέρα τριών παιδιών, πήγε το -νόμιμα αγορασμένο- αυτοκίνητό της στο ΚΤΕΟ και... κόπηκε, επειδή άλλα έλεγαν τα πιστοποιητικά και άλλα ο εργοστασιακός κινητήρας. Η κα Καπετανίδου άρχισε να το ψάχνει, μάζεψε στοιχεία και έκανε καταγγελία. Τότε ακριβώς δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, που της προκάλεσε κάταγμα στον αυχένα!

Διαβάστε και ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο, για να διαπιστώσετε πόσο απατεώνες είναι οι επικριτές των "διεφθαρμένων" Ελλήνων.
 

1 σχόλιο:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

O... "όμορφος ηθικός και αγγελικά πλασμένος κόσμος" των επικριτών!