Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Μαφίες ντόπιες και αλλοδαπές

Η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ αποκάλυψε στους Financial Times πως, όταν μίλησε για πάταξη της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, έλληνες φοροφυγάδες απείλησαν να τη σκοτώσουν και αναγκάστηκε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας!
(Αποδεικνύοντας πως, τουλάχιστον, δεν είναι Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μαγείρεψε την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ μαζί με τον αλήστου μνήμης Γιωργάκη)


Ο διάσημος "οικονομικός δολοφόνος" John Perkins περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ΔΝΤ και Τρόικα χτύπησαν την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας ως κερκόπορτα τη διεφθαρμένη ηγεσία μας.
Και παραδέχεται ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν θέλουν ενωμένη Ευρώπη, αλλά βολεύονται μια χαρά με το ενιαίο νόμισμα.
(Για αυτό το λόγο έγραψα τις προάλλες πως διαφωνώ με τον κατακερματισμό των κρατών. Εξάλλου, η ισχύς βρίσκεται πάντα εν τη ενώσει.)


Τέλος, ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του Σωτήρη Δεβελέκου, σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου, με δύο μέλη της Χ.Α., κατά την οποία βρίζει χυδαία τον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα. Αν άκουσα σωστά το πρωί, το ηχητικό δόθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο, αφού ως εφημερίδα δεν μπορούσε να το αναμεταδώσει.
Επίσης, ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την επίθεση εναντίον του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.
(Προσοχή: οι Μπαλτάκοι της κυβέρνησης προσπαθούν να ακυρώσουν τις κατηγορίες εναντίον της Χ.Α. με τη νέα τροπολογία, η οποία χαρακτηρίζει μια ομάδα "εγκληματική οργάνωση" μόνο εάν αυτή έχει οικονομικό όφελος από τα εγκλήματά της!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: