Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Γεια σου, Ελλάδα, με τα ωραία σου!

  • Επειδή η δαπάνη για τις διαγνωστικές εξετάσεις έχει ξεφύγει, καταργούνται οι διαγνωστικές εξετάσεις! Αυτό αποφάσισε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.
Μια και άδραξε ξανά το τσεκούρι ο υπουργός, να προτείνω κι εγώ κάποιες καταργήσεις;
Να περικόπτεται ο μισθός κάθε βουλευτή που απουσιάζει προκλητικά όλο σχεδόν το χρόνο. Για παράδειγμα, κάτι Γιωργάκηδων, Κωστάκηδων κλπ.
Να περικόπτεται ο μισθός του πρωθυπουργού, εφόσον δεν εμφανίζεται στη Βουλή τουλάχιστον μια φορά το μήνα.
Να περικοπούν οι μουλωχτοί διορισμοί στο δημόσιο, σαν αυτούς που έκανε η Σοφία Βούλτεψη.
Να περικοπούν τα άτομα που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ και τα οποία τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.
Παρεμπιπτόντως, αυτή η νέα μόδα να πηγαίνει όλη η κουστωδία εις τας Ευρώπας για να συναντάει την τρόικα, αντί να φιλοξενούμε τους τροϊκανούς εδώ, δεν σας φαίνεται λίγο εξεζητημένη;  Έχει κάνει κανείς ταμείο, για να δούμε τη διαφορά στις δαπάνες;

  • Το ΙΕΚ Δομή χρωστάει 20 εκατομμύρια στο ΙΚΑ και έβαλε λουκέτο! Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. 20.000.000 ευρουδάκια. Καταλάβατε γιατί περικόπτονται οι συντάξεις και οι σημερινοί νέοι δεν θα τις δουν ποτέ;
  • Το διάβασα κι αυτό: ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν θα έλεγε όχι, αν κάποιος τον πρότεινε για πρόεδρο της Δημοκρατίας! Δεν απαλλασσόμαστε ποτέ από αυτούς. Ακόμα κι αν τους συνταξιοδοτήσεις, τριγυρνούν σαν πεινασμένα γατιά γύρω από τις καρέκλες της εξουσίας!
  • Το πιο ωραίο, πάντως, είναι η διατύπωση του άρθρου που καταργεί τα ανώνυμα κουπόνια ενίσχυσης των κομμάτων: ότι αυτή η μέθοδος "αφήνει υπόνοιες για παράνομο πλουτισμό και πελατειακές συναλλαγές ιδιωτών-χρηματοδοτών με τα πολιτικά κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων"! Μας δουλεύουν και μάλιστα άγαρμπα.
  • Αυξήθηκαν κατά 20% σε σύγκριση με πέρυσι τα νέα οχήματα. Μάλλον εξαιτίας του ΕΝΦΙΑ,  οι Έλληνες προτιμούν να επενδύουν στα αυτοκίνητα αντί για τα ακίνητα.
Του Πάνου Ζάχαρη από το Ποντίκι
  • Στο αρχείο μπήκε η μήνυση 120 αλλοδαπών εργατών εναντίον του επιχειρηματία της Μανωλάδας, για τους τραυματισμούς. Σιγά μην καταδικάζαμε δικό μας παιδί για μερικούς μαυριδερούς.
  • Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Σπύρου Λυκούδη, ο Φώτης Κουβέλης μένει με εννέα βουλευτές. Όταν γίνουν εκλογές θα μείνει με κανέναν. Και φυσικά δεν του φταίει κανείς.
Ωστόσο, αφού οι έδρες επικρατείας μοιράζονται στα κόμματα ανάλογα με τα ποσοστά που πήραν, και αυτά τις δίνουν σε μέλη τους που δεν έχουν ψηφιστεί, άρα η έδρα επικρατείας του Λυκούδη ανήκει στη ΔΗΜΑΡ και δεν δικαιούται να την πάρει φεύγοντας.

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Δεν θα σχολιασω τα υπολοιπα, γιατι ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο!
Απλα σκεφτομαι, θα βρεθει εστω και ενας να προτεινει για ΠΔ τον Παγκαλο;;;
Καλημερα!

Λωτοφάγος είπε...

@ Γιατι όχι, Πεταλούδα μου; Δεν είναι χειρότερος από τον Κουβέλη. Απλώς λεει φωναχτά αυτά που πιστεύει. Προτιμώ τέτοιους τύπους, παρά τους μουλωχτούς.
Καλό σου βράδυ.