Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Το ξεπούλημα δεν κάνει διακοπές

Η θερινή ραστώνη δεν εμποδίζει τους χρυσοδάκτυλους του ΤΑΙΠΕΔ να προσθέτουν κι άλλα ασημικά στον πάγκο των τοκογλύφων.
Μάταια η σκηνοθέτρια της ταινίας Mamma Mia, Φιλίδα Λόιντ, σχεδόν εκλιπαρεί με επιστολή της την Ολγίτσα την Κεφαλογιάννη να μην επιτρέψει την καταστροφή των θαυμάσιων ελληνικών ακτών.

Από την άλλη, η Επιτροπή Αγώνα για την Υπεράσπιση των Δημόσιων Αγαθών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων συγκεντρώνει υπογραφές, προκειμένου να αποτραπεί το ξεπούλημα αυτών που λέει και ο τίτλος: των Δημόσιων Αγαθών, τα οποία η παρέα των Σαμαροβενιζέλων θεωρεί κληρονομιά από τους κατσικοκλέφτες προγόνους.
Είναι πολύ σημαντικό να συνεισφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια, έστω και με ένα κλικ στο πληκτρολόγιό μας. Έστω και για την τιμή των όπλων. Για να μην πιστεύουν πως μας έχουν στο χέρι ό,τι και να κάνουν.

2 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Κουραστήκαμε να υπογράφουμε ψηφίσματα και διαμαρτυρίες λωτο.Ευτυχώς όπου νάναι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα χρειάζεται να εναντιωνόμαστε σε τέτοια σχέδια αφού μια κυβέρνηση της αριστεράς θα βάλει φραγμό σε παρόμοιες οικολογικές καταστροφές.
Η μήπως όχι;

Λωτοφάγος είπε...

Δεν έχω κουραστεί ακόμα. Κάθε μέρα σχεδόν υπογράφω εκκλήσεις για ό,τι μπορείς να φανταστείς. Χαίρομαι που υπάρχει έστω και αυτό το είδος ακτιβισμού, χαίρομαι που σε κάποιες περιπτώσεις είχε αποτέλεσμα και θυμάμαι τις εποχές που οι άνθρωποι δεν νοιάζονταν για τίποτε έξω από το σπίτι τους.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν σχηματίσει κυβέρνηση, θα πρέπει να πιεστεί από εμάς περισσότερο από όσο θα πιεστεί από τα διάφορα συμφέροντα. Κι αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς.