Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Λίστα ΣΥΡΙΖΑ

Όταν έκλεισε η Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πρέπει να ξεχάσουν τα... "μπάνια του λαού". Δεν ξέρω πόσοι τον πίστεψαν. Εγώ, πάντως, όχι. Θυμόμουν πολύ καλά τη γενική χαλάρωση που ακολούθησε τις εκλογές του 2012.

Για την ώρα, χαίρομαι που διαψεύστηκα: μετά το εγκεφαλικό που προκάλεσε στους Σαμαροβενιζέλους η πρόταση για δημοψήφισμα με θέμα τη "Μικρή ΔΕΗ" (ποιό γελοίο όνομα δεν μπορούσαν να βρουν;), ακολούθησε χθες η εκδήλωση για το ξεπούλημα του αιγιαλού και των δασών στο Μουσείο Μπενάκη. Δεν ξέρω πόσοι το έμαθαν, επειδή τα κανάλια ξεσκίστηκαν να δείχνουν το ίδιο και το ίδιο βίντεο για τον Μαζιώτη.
Επίσης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου,

[Όσο ακόμα είμαστε στην ΕΕ, καλό είναι να έχουμε και κάποια αξιώματα. Αν υπάρχουν κόμματα που δεν τους αρέσουν, μπορούν να αποσύρουν τους ευρωβουλευτές τους. Απλά πράγματα]

, ενώ σήμερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχαν το πάγωμα των απολύσεων στην Εθνική Ασφαλιστική.
Στο ενδιάμεσο, ο ραδιοσταθμός Στο Κόκκινο άνοιξε λογαριασμό για τις καθαρίστριες με θεαματικά αποτελέσματα, τους έδωσε όλα του τα έσοδα από μηνύματα δύο εβδομάδων και τη Δευτέρα άνοιξε λογαριασμό για την υποστήριξη του δικαστικού αγώνα των εργατών στη Μανωλάδα.
Συνεχίζοντας την προβολή πολιτιστικών θεμάτων, η Αυγή του Σαββάτου θα έχει ένα νέο ένθετο για τη μουσική και θα προσφέρει το πρώτο CD των Τρίο ΤΕΚΚΕ (γκουγκλάρετέ τους).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να είναι πανταχού παρών -μια πορεία που ξεκίνησε στα τέλη του χειμώνα. Χθες ήταν στο Μουσείο Μπενάκη, τις προάλλες στη Νάξο (μόνο αυτό ενδιέφερε τις φυλλάδες) και σήμερα πήγε Ιταλία, όπου θα μιλήσει στη Ρώμη, καλεσμένος της Lista Tsipra, η οποία δεν θα είχε καν υπάρξει χωρίς τη συμβολή του.
Ύστερα από όλη αυτή τη δραστηριότητα, ο σκιτσογράφος Γιάννης Καλαϊτζής τον φιλοδώρησε με τα παρακάτω:



Δεν υπάρχουν σχόλια: