Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πολύ καιρό αφήσατε μόνο τον Γαβριήλ!

Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούσα με μεγάλη ανησυχία την παντελή έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης δήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Γαβριήλ Σακελαρίδη.

Μετά τη δική του ανάρτηση στο F/B, η οποία ήταν αντάξια του προφίλ που έδειξε σε όλη την προεκλογική περίοδο, μόνο η Ρένα Δούρου τον στήριξε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας. Φαινόταν παρατημένος σε θάλασσα με καρχαρίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τσιμουδιά. Μέχρι που επιτέλους αργά χθες βράδυ είδα ένα τουίτ της ιστοσελίδας Left.gr, το οποίο παρέπεμπε σε δήλωση του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Νίκου Βούτση στον ραδιοσταθμό Alpha.
Τονίζει την υπερηφάνεια που νιώθουν όλοι στο κόμμα για τη στάση που τήρησε ο Γαβριήλ και συμπληρώνει ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες.



Ωραία. Κι εγώ θα τονίσω ότι αργήσατε, παιδιά. Πολύ αργήσατε. Σε άλλες περιπτώσεις σπεύδατε να μιλήσετε όλοι και παντού.
Τώρα, που ένας νέος άνθρωπος διασύρεται στο διαδίκτυο από μια ύαινα της πιο αποκρουστικής τηλεόρασης, θυμηθήκατε να κρατήσετε χαμηλούς έως ανύπαρκτους τόνους;
Πάντως, αυξήστε τα αντανακλαστικά σας, επειδή θα αντιμετωπίσετε πολλά τέτοια κρούσματα από εδώ και πέρα.

6 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Καλά θα κάνουν να αυξήσουν τα αντανακλαστικά τους γενικότερα, συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε, και με τον Τζιώτη το ίδιο έγινε, έρμαιο των κορακιών είναι, για άλλους λόγους βεβαίως, αλλά και πάλι δεν την είδα την κάλυψη (εκτός κι αν είναι ένοχος...) Σήμερα κι εγώ με το ίδιο θέμα ασχολούμαι, από άλλο πρίσμα όμως. Καλό μεσημέρι.

Λωτοφάγος είπε...

@ Χμμ, δεν υπάρχει αντιστοιχία: ο Γαβριήλ είναι πολιτικός, υποψήφιος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Τζιώτης είναι ό,τι νά'ναι, διαφημιστής και image maker. Ας προστατέψει μόνος τον εαυτό του.
Άσε που τα σλόγκαν που έφτιαξε για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον ατυχή!

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Να έλλειπαν μόνο τα ανακλαστικά...

Λείπουν και «μερικά» άλλα...

Ίδε το nalambis.blogspot.gr

KOYKLITIS είπε...

Αγαπητέ λωτο,όταν κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά,ειδικά αν ανήκει στην αριστερά,πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.
Σε κάθε γωνιά παραμονεύουν οι "Μάκηδες" και τα κάθε είδους κοινωνικά παράσιτα που ζουν και τρέφονται από τα δικά μας λάθη.
Στην προκειμένη περίπτωση να πω πως έχει τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ που το πρόβλημα του Γαβριήλ είναι πλεονασμός.
Παρόλα αυτά δεν νομίζω πως έμεινε ακάλυπτος.
Η ΑΥΓΗ της Κυριακής είχε κάμποσα κείμενα αξιόλογων ανθρώπων που υπερασπίζονταν και τον Γαβριήλ και το δικαίωμα των προσωπικών επιλογών του καθένα.
Στο δε Facebook το κύμα συμπαράστασης είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Να ξαναπώ πάλι πως χρειάζεται προσοχή στο τι εικόνα βγάζουν προς τα έξω τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,επειδή δεν ψηφίζω μόνο εγώ και συ αλλά και άνθρωποι που διαβάζουν Εσπρέσσο
και θεώνται ανάλογες εκπομπές στα πρωϊνάδικα της τιβι.
Καλημέρα. Πάω για μπάνιο.

Λωτοφάγος είπε...

@ Γεια σου, Λάμπη. Θα έρθω.

Λωτοφάγος είπε...

@ Ναι, αγαπητέ Κουκλίτη. Την περασμένη Κυριακή. Τις προηγούμενες;
Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι πως σε άλλα είναι λαλίστατοι και σε άλλα κομματάκι δυσκοίλιοι.
Ασφαλώς και πρέπει να προσέχει κανείς. Αλλά ποιος το είδε; Ξέρουμε όσα είπε ο Τριανταφυλλόπουλος. Δηλαδή μπορεί να είναι όλα ψέματα.
Αυτό το άτομο είναι ό,τι πιο αηδιαστικό έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση.
Κάποιος έγραψε πως είναι σαν τη λίγδα στο μαλλί του. Έτσι ακριβώς.
Χαίρομαι πάρα πολύ που είχε τέτοια υποστήρικη στο φέισμπουκ. Είναι αισιόδοξο και παρήγορο.

Πιστεύεις πως αυτοί που περιγράφεις ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ;