Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Της τελευταίας στιγμής η ψηφίδα

Ετοιμαζόμουν να βάλω ως τίτλο "τραγοπαπάδες" ή κάτι τέτοιο, αλλά με πρόλαβε ο φίλος sotosblog.
Ο λόγος; Έμαθα χθες ότι κάτω στον Πειραιά, στα Καμίνια, οι παπάδες μοίραζαν συσσίτιο, συνοδευόμενο από ψηφοδέλτια του Μώραλη -λέγε με Μαρινάκη!

Θα μου πείτε, "δεν τους ξέρεις τους παπάδες, Λωτοφάγε; Πάντα, και σε κάθε θρησκεία, παραδόπιστοι και αθεόφοβοι ήταν". Και θα έχετε δίκιο, βεβαίως, αλλά πάντα καταφέρνουν να με ξαφνιάζουν, με το βάθος της διαφθοράς τους και με το εύρος του θράσους τους. Που ούτε φόρους πληρώνουν, ούτε μειώσεις μισθών υπέστησαν.  Μισθούς που πληρώνουμε ΠΑΛΙ εμείς. Και έχουν το θράσος να κάνουν και πολιτική. Υπέρ των εφοπλιστών, βεβαίως.

Άλλωστε, την Τετάρτη, Μαρινάκης και Μώραλης φόρεσαν καπέλα με το όνομα του συνδυασμού τους σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονταν στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος, κάνοντας έξαλλους πολλούς γονείς:


Πάντως, ο υπουργός Παιδείας Κων.Αρβανιτόπουλος δεν παραιτήθηκε, παρά την κατακραυγή. Υπήρξαν πολύ σοβαρότεροι λόγοι να το πράξει στο παρελθόν. Με το "καπέλωμα" που κατάγγειλε η Εφημερίδα των Συντακτών θα ασχολείται;

Ας ελπίσουμε πως οι Πειραιώτες θα πράξουν κατά συνείδηση και όχι οπαδικά όπως μου έλεγε ότι θα κάνει γνωστός μου αριστερός Νεοφιλαδελφειώτης, ο οποίος θα ψηφίσει Σγουρό επειδή η Δούρου είναι εναντίον του φαραωνικού γηπέδου της ΑΕΚ! Όταν πείστηκα πως μιλούσε σοβαρά, του επισήμανα πως θα χαθεί έτσι το μισό άλσος. "Εγώ είμαι πρώτα πρώτα οπαδός και η ΑΕΚ χρειάζεται σπίτι", δήλωσε. "Κι εσύ ψυχίατρο", του απάντησα και χωρίσαμε τα τσανάκια μας.

Το ευχάριστο είναι πως την υποψηφιότητα Θοδωρή Δρίτσα στον Πειραιά στηρίζουν, παρά την αντίδραση της κεντρικής τους ηγεσίας, η Τ.Ο ΔΗΜΑΡ και η Τ.Ο. Οικολόγων Πρασίνων. Ένας είναι ο εχθρός, ο καπιταλισμός του εφοπλιστή!

Παρεμπιπτόντως, στο UNFOLLOW που κυκλοφορεί, υπάρχουν τουλάχιστον δύο πολύ κατατοπιστικά άρθρα: το ένα για τα αντικρουόμενα συμφέροντα στον Πειραιά (Μαρινάκης εναντίον Μελισσανίδη) και το άλλο για την υπόθεση Σαμπιχά, κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας στη Θράκη.

Χθες χάρηκα πολύ με τη δικαστική δικαίωση των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες είχαν κατασκηνώσει για μέρες έξω από αυτό. 
Δικαιώθηκαν επίσης και κάποιοι απολυμένοι της ΕΡΤ. Εμείς, ωστόσο, πληρώνουμε από τον Ιανουάριο για τη ΝΕΡΙΤ, η οποία μόλις συστάθηκε πριν από λίγες μέρες αλλά προκοπή δεν έχει δει ακόμα. Θα μου πείτε, και τι έγινε; Εδώ πληρώνουμε διόδια για δρόμους των οποίων η κατασκευή έχει σταματήσει εδώ και χρόνια! Στη ΝΕΡΙΤ θα σκοντάψουμε;

Άντε, και σοφή ψήφο, αδέλφια. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να τους διώξουμε. Αν και αυτή τη φορά τη χάσουμε, θα μας διώξουν αυτοί.

4 σχόλια:

Πολίτες για την «ΟΑΣΗ» είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πολίτες για την «ΟΑΣΗ» είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ναπoλέων είπε...

Tί να διώξουν από μάς, φίλτατε;;;
Eμάς {ως σύνολο} δεν μάς φοβούνται...

Tους NEOYΣ, αυτούς φοβούνται!!!

Kαι αυτούς διώχνουν...

Λωτοφάγος είπε...

@ Αυτό ακριβώς εννοώ, Ναπολέων. Χωρίς τους νέους μας είμαστε ζόμπι. Τελειωμένοι.